Mark: “Freek Hypotheek begeleidt je van A tot Z”

Mark van der Steen (35) woont samen met zijn partner en twee jonge kinderen helemaal naar wens in zijn koopwoning in Amersfoort. Toen Mark van zijn vorige hypotheekverstrekker een brief ontving met het nieuws dat zijn renteperiode bijna afliep, vroeg hij zich af of het verstandig was om te verhuizen of dat er andere mogelijkheden waren voor zijn hypotheek. Daarom besloot hij Freek Hypotheek Amersfoort om advies te vragen. Met succes!

Niet tevreden over vorige hypotheekverstrekker

Als salesmanager weet Mark maar al te goed hoe belangrijk klantcontact is. “Maar de communicatie vanuit mijn vorige hypotheekverstrekker was erg summier”, vertelt Mark. “Toen ik alleen een brief ontving over dat de renteperiode afliep, zonder enige vorm van advies of aanbod om samen eens naar mijn hypotheek te kijken, had ik geen idee wat ik moest doen.”

Gezins- en financiële situatie veranderd

In de 10 jaar dat Mark en zijn partner samenwonen, is er immers veel veranderd. “Niet alleen op de huizenmarkt, maar ook bij ons thuis. We hebben veel verbouwd”, vertelt Mark. “Daardoor is ons huis veel meer waard geworden. Inmiddels hebben wij ook twee prachtige kinderen en is mijn partner zelfstandig ondernemer geworden. Een aantal grote veranderingen in onze gezins- en financiële situatie. Ik vroeg me af of dat van invloed was op onze hypotheek.”

Altijd een Freek Hypotheek in de buurt

“Via vrienden had ik de naam Perry weleens voorbij horen komen. Hij is hypotheekadviseur bij Freek Hypotheek Amersfoort. Diezelfde Perry kwam ik in de zomer van 2020 toevallig tegen op een bruiloft en we raakten aan de praat. Toen ik een half jaar later die brief van mijn vorige hypotheekverstrekker op de mat vond, besloot ik Perry te bellen. Hij reageerde snel en ging meteen voor me aan de slag.”

Prettig communiceren met Freek

Perry heeft de situatie van Mark uitvoerig bekeken en op basis van meerdere gesprekken een advies met meerdere mogelijkheden voor Mark geformuleerd. “We hebben in totaal zeker 4 uur contact met elkaar gehad, zowel telefonisch, via WhatsApp als daar op kantoor. Perry begeleidde ons echt van A tot Z. Van de hypotheekrente tot en met het tekenen bij de notaris en alles daar tussenin. Dat was een fijn gevoel. Bovendien dacht hij niet alleen mee met wat er allemaal mogelijk was, maar hielp hij ook daadwerkelijk bij het vertalen ervan naar de praktijk. Zo heeft Perry ook meerdere verzekeringen voor ons afgesloten.”

Lagere maandlasten na oversluiten

“Uiteindelijk hebben we besloten om niet te verhuizen, maar in onze huidige woning te blijven wonen. Omdat de waarde van onze woning in 10 jaar tijd was verdubbeld, konden we een andere hypotheekvorm nemen, waardoor we nu lagere maandlasten hebben en meer geld over hebben voor leuke dingen.”

Geplaatst

  • Amersfoort
  • 10 maart 2021

Situatie

  • Algemeen

Wil jij ook advies van Freek Hypotheek?

Stel je vraag online of maak een afspraak met Freek bij jou in de buurt.

Freek update najaar 2017 Amersfoort

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Update voor jouw hypotheek van Freek Amersfoort

De eerste zes maanden Freek zijn een feit! Met een nieuw concept de markt bestormen is altijd spannend. Freek Amersfoort doet het net even anders.

Worden jullie hét Freek team van 2017/2018?

Is jouw sportclub gevestigd in Amersfoort en is jouw team op zoek naar een nieuwe kledingsponsor voor het sportseizoen 2017/2018? Meld je aan!