Zzp hypotheek nodig om jouw droomhuis te financieren? Wij weten hoe!

Droomhuis gevonden?

Je bent zzp’er of ondernemer en wilt graag een hypotheek aanvragen om jouw droomhuis te financieren. Maar waar begin je en wat zijn de regels?

Denk jij ook dat een hypotheek en een ondernemer niet of moeilijk samen gaan? Dat een verliesjaar gelijk geen hypotheek betekent? Dat je met minder dan drie jaarcijfers niets kan? Niets is minder waar, wij weten hoe en wij helpen je graag. Freek Hypotheek Amersfoort is gespecialiseerd in hypotheken voor zzp’ers en ondernemers.

✓ vanaf 1 jaar cijfers
✓ met en zonder NHG
✓ lage rente

Stappenplan

Stap 1: Voorafgaand aan het gratis oriëntatiegesprek hebben wij, voor een eerste analyse, natuurlijk een aantal gegevens van je nodig. Hierdoor hebben we in het oriëntatiegesprek meer tijd voor échte vragen en antwoorden.

Stap 2: In het oriëntatiegesprek bespreken we diverse mogelijkheden, krijg je een indicatie van je maximale hypotheek en de hoogte van de maandlasten. Met deze informatie kan je op zoek naar jouw droomhuis.

Stap 3: Na het vinden van jouw droomhuis helpen we je met het afsluiten van de juiste hypotheek, door middel van een uitgebreide analyse en ons definitieve advies.

Stap 4: Ook na het afsluiten van jou hypotheek houden we contact, zodat jouw hypotheek altijd up-to-date is en je niet voor verassingen komt te staan.

We hadden een complexe situatie met zakelijk inkomen. Het beoordelen van het inkomen en de rest van het dossier door de bank heeft lang geduurd, maar we werden stap voor stap duidelijk op de hoogte gehouden en geadviseerd. Bron: Advieskeuze.

Waarom Freek?

➤ 100% onafhankelijk;
➤ Ruim aanbod aan geldverstrekkers;
➤ Gespecialiseerd in hypotheken voor zzp’ers en ondernemers;
➤ Passende hypotheek, nu en in de toekomst;

Geplaatst

  • Amersfoort
  • 2 januari 2017

Situatie

  • Geen vast contract / zzp-er

Meer weten?

De adviseurs van Freek Hypotheek helpen je graag verder. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Een hypotheek afsluiten als zelfstandig ondernemer

Ook als startend ondernemer, zelfstandige zonder personeel (zzp’er), freelancer of Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) is het krijgen van een hypotheek niet onmogelijk. De arbeidsmarkt verandert, steeds meer mensen werken als zzp’er en hypotheekaanbieders spelen hier gelukkig steeds beter op in.