Hypotheekadvies voor De Verbinding in Zwammerdam

In het centrum van Zwammerdam, vlakbij Bodegraven en Alphen aan den Rijn, komt het nieuwbouwproject  De Verbinding. Een duurzame woonwijk met in totaal 120 gezinswoningen en appartementen. Freek helpt de toekomstige bewoners graag met hun hypotheek.

Woningen voor iedere doelgroep

Op de gekozen locatie, die bekend is als de Spoorlaanzone, komen woningen in verschillende prijsklassen voor diverse doelgroepen. Er komen herenhuizen, gezinswoningen, appartement en studio’s.

Hypotheekadvies voor De Verbinding in Zwammerdam

Het project is in voorbereiding. Zodra er meer bekend is, informeren wij je verder. Je kunt nu alvast contact opnemen met Freek Hypotheek in Bodegraven en Alphen aan den Rijn. Wij weten precies wat er nodig is om een nieuwbouwwoning te kopen.

Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. 

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 21 september 2023

Situatie

  • Algemeen

Wil je persoonlijk advies van Freek?

Wij helpen je graag voor met het financieren van jouw nieuwe woning in Zwammerdam. Stel daarom je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor. We helpen je graag zodat jij je woondromen waar kan maken!

Prinsjesdag 2023: de belangrijkste maatregelen voor de woningmarkt

De Miljoenennota en Rijksbegroting die op Prinsjesdag 2023 zijn gepresenteerd, bevatten vooralsnog weinig baanbrekends voor de woningmarkt.

Een rente van 2,6%? Het kan nog!

We zagen de rentes de afgelopen tijd stijgen naar meer dan 4%. Maar weet je dat het nog steeds mogelijk is om een hypotheek af te sluiten tegen een rente van 2,6%? Lees snel verder.

Nieuw pensioenakkoord: wat betekent dit voor mijn hypotheek?

Het nieuwe pensioenakkoord is vanaf 1 juli 2023 in werking. Maar wat betekent het nieuwe pensioenakkoord voor je hypotheek? Dat lees je hier.