Freek Break Magazine mei 2020 – Bodegraven

Bij het verschijnen van deze ‘Freek Break’ in mei 2020 heeft het coronavirus een enorme impact op ons dagelijks leven. Het belemmert niet alleen ieders doen en laten, maar zorgt ook voor onzekerheid. Over gezondheid, de dag van morgen en misschien ook wel over hypotheek en eigen huis. De mensen van Freek Hypotheek houden zich aan de richtlijnen van overheid en RIVM. Voor al je vragen kan je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. We vertellen je dan precies wat dat voor jou en eventueel geplande én nieuwe afspraken betekent.

In deze ‘Freek Break’ geven we antwoord op zeven actuele, brandende vragen en gaan we in op de mogelijkheden van het oversluiten of aanpassen van je hypotheek. Nadert je pensioenleeftijd en maak je je zorgen over de hoogte van je hypotheek? Lees dan hoe wij dat voor Ben en Marjan hebben opgelost. En, heel actueel: Freek heeft een nieuwtje: De Opzeker Hypotheek. Daarmee kan je snel en met een zeker gevoel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt.

Freek Hypotheek staat klaar voor al je vragen over je hypotheek en alles wat daarmee te maken heeft. Dus heb je een vraag, wil je iets weten? Aarzel niet en bel ons voor een afspraak.

Bekijk ons magazine hier online.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 26 mei 2020

Situatie