Huis kopen in Bodegraven? Freek denkt vanaf de eerste stap met je mee

Er komt heel veel kijken bij het kopen van een huis. Maak daarom eerst een afspraak met Freek Hypotheek. Wij kennen de huizenmarkt in Bodegraven en omgeving heel goed en hebben goede contacten met makelaars.

Advies over hoeveel hypotheek je kunt krijgen

De adviseur van Freek legt je uit wat voor jou haalbaar en verstandig is. Je weet dus precies in wat voor prijsklasse je kunt zoeken. Dat maakt het zoeken op Funda en bij makelaars al een stuk overzichtelijker. Daarbij kijken we ook naar jouw vaste lasten als je de woning gekocht hebt.

Op zoek naar een woning: met of zonder aankoopmakelaar?

Als het aanbod groter is dan de vraag, is het vaak nog wel te doen om zonder aankoopmakelaar een huis te kopen. Maar met veel geïnteresseerden en een beperkt aanbod, kan een aankoopmakelaar juist het verschil maken. Hij of zij weet precies wat er te koop is en te koop komt. En ook krijg je advies over wat een goed bod is. Op zoek naar een goede aankoopmakelaar? Freek verwijst je graag door.

Waar vind ik het aanbod?

Op huizensites zoals Funda kan je eenvoudig zoeken naar de woningen die te koop staan. Maar het advies van Freek is om de makelaars ook op de voet te volgen. Vaak worden woningen al aangekondigd in een nieuwsbrief of via social media. Followers first staat er dan. Die voorsprong wil jij ook pakken toch? Dit zijn de makelaars met het mooiste aanbod in Bodegraven, Nieuwerbrug, Zwammerdam en Reeuwijk:

Een afspraak maken met Freek Hypotheek Bodegraven

Gerben Jan, Ellen en Brenda helpen jou graag om je woondromen waar te maken. Heb je verhuisplannen? Neem dan gewoon eens contact met ons op om kennis te maken. Bel Freek Hypotheek Bodegraven op nummer 0172 617 907. Een mail sturen kan natuurlijk ook: bodegraven@freekhypotheek.nl. Tot snel!

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 11 november 2021

Situatie