Jouw hypotheek voor Project Rijnoever in Bodegraven

Aan de Dammekant in Bodegraven worden acht riante vrijstaande woningen gebouwd waar u optimaal aan en van het water kunt genieten. Interesse in Project Rijnoever? Maak dan eerst een afspraak met Freek voor advies over jouw hypotheek.

Over het nieuwbouwproject Rijnoever

Project Rijnoever biedt ongekende mogelijkheden voor het realiseren van een vrijstaande woning – volledig naar eigen wens of gebaseerd op een door ons ontwikkelde basiswoning – op een locatie dicht bij het centrum van Bodegraven.

Wat dit plan buitengewoon aantrekkelijk maakt is dat elke woning een aanlegplaats heeft voor een boot. En dat is vrij uitzonderlijk, want de provincie verstrekt daar geen vergunningen meer voor.

Er zijn eind 2019 nog drie van de acht woningen beschikbaar. Bouwnummer 4, 7 en 8. De vraagprijs varieert van € 690.000 tot € 745.000 v.o.n. Freek berekent graag voor je of deze woning past binnen jouw budget.

Op zoek naar een nieuwbouwhypotheek? Bel Freek

Freek zorgt voor je hypotheek, ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We denken met je mee en geven hypotheekadvies over de haalbaarheidscheck, het bouwdepot, jouw hypotheeklasten tijdens bouw en mogelijke dubbele woonlasten. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Bodegraven. Bel 0172 61 79 07 of vul het formulier in via deze website.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 1 november 2019

Situatie

Persoonlijk advies voor jouw nieuwbouwhypotheek?

Maak een afspraak met Freek Hypotheek Bodegraven.