Hypotheek voor De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn

De Tolgaarder maakt deel uit van de nieuwe wijk De Wijde Wiericke in Nieuwerbrug aan den Rijn. Er komen 11 woningen in een moderne bouwstijl. Alle woningen krijgen een zonnige tuin aan het water. Inschrijven is mogelijk tot 28 februari 2024. Zorg dus dat je op tijd bent. Dat kan met de hulp van Freek. Bel daarom 0172 617 907!

Duurzaam wonen in Nieuwerbrug aan den Rijn

Door de vele mooie en historische locaties is Nieuwerbrug een charmant dorpje tussen Bodegraven en Woerden. Met De Tolgaarder krijg je een kans om hier duurzaam te wonen. De woningen goed geïsoleerd, voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en zonnepanelen op het dak. De nieuwbouwwoning krijgt standaard energielabel A+++ mee.

Kenmerken van de woningen in De Tolgaarder

  • Duurzaamheid (gasloos)
  • Eigen tuinen aan het water
  • Parkeren nabij de woning
  • Dichtbij de uitvalswegen naar de grote steden van de Randstad

Wat kan Freek Hypotheek voor jou betekenen?

Freek zorgt voor je nieuwbouwhypotheek. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw.

Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. Zo weet je zeker dat je niet in de financiële problemen komt bij de financiering van je nieuwe woning in De Tolgaarder.

Hypotheekadvies voor nieuwbouw De Tolgaarder

Freek Hypotheek denkt graag met je mee over jouw nieuwbouwhypotheek. Maak daarom snel een afspraak. Dat kan rechtstreeks via onze website freekhypotheek.nl/afspraak/bodegraven. Liever eerst even overleg?  Bel 0172 617 907 of stuur een mail naar bodegraven@freekhypotheek.nl.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 20 februari 2024

Situatie

  • Algemeen

Persoonlijk advies over een nieuwbouwhypotheek?

Freek Hypotheek Bodegraven staat voor je klaar. Stel je vraag online of maak een afspraak. Telefonisch, via beeldbellen of bij ons op kantoor.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheekadvies voor De Verbinding in Zwammerdam

In nieuwbouwproject De Verbinding in Zwammerdam komen ruim 120 woningen. Freek volgt het project op de voet.

Hypotheek voor nieuwbouw Parckweide in Bodegraven

In 2022 start de verkoop voor fase 3 van het nieuwbouwproject Parckweide in Bodegraven. Freek Hypotheek helpt je bij de financiering.