Hypotheek voor nieuwbouw Parckweide in Bodegraven

Ben je geïnteresseerd in Parckweide fase 3? Freek Hypotheek helpt je bij de aankoop door alles te regelen wat met de financiering te maken heeft. Eerder hebben wij bij fase 1 en 2 én de andere projecten van Weideveld, veel mensen geholpen met de financiering van hun droomhuis.

De inschrijving voor de woningen van fase 3 van het nieuwbouwproject Parckweide in Bodegraven start op vrijdag 26 augustus. Vanaf dat moment zijn ook alle prijzen bekend. De inschrijving sluit op vrijdag 9 september 2022. Zorg dus dat je op tijd bent. Dat kan met de hulp van Freek. Bel daarom 0172 617 907!

Duurzame eengezinswoningen in Bodegraven

Er komen 50 duurzame eengezinswoningen. Ben jij op zoek naar een mooie nieuwbouwwoning in Bodegraven? Dan is dit je kans. Zorg dat je op tijd weet wat voor jou mogelijk is. Maak een afsprak met Freek zodat je goed voorbereid bent.

Kenmerken van de eengezinswoningen in Parckweide

  • Gevarieerd uiterlijk met stoere afwerking
  • Duurzame woningen
  • Riante tuinen
  • Diversiteit aan bouwkundige opties
  • Vloerkoeling en vloerverwarming
  • Toekomstbestendig

Wat kan Freek Hypotheek voor jou betekenen?

Freek zorgt voor je nieuwbouwhypotheek. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw.

Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. Zo weet je zeker dat je niet in de financiële problemen komt bij de financiering van de nieuwe woning voor jouw gezin in Parckweide.

Hypotheekadvies voor nieuwbouw Parckweide

Freek Hypotheek denkt graag met je mee over jouw nieuwbouwhypotheek. Maak daarom snel een afspraak. Dat kan rechtstreeks via onze website freekhypotheek.nl/afspraak/bodegraven. Liever eerst even overleg?  Bel 0172 617 907 of stuur een mail naar bodegraven@freekhypotheek.nl.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 15 augustus 2022

Situatie

  • Algemeen

Persoonlijk advies over een nieuwbouwhypotheek?

Freek Hypotheek Bodegraven staat voor je klaar. Stel je vraag online of maak een afspraak. Telefonisch, via beeldbellen of bij ons op kantoor.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheekadvies voor De Verbinding in Zwammerdam

In nieuwbouwproject De Verbinding in Zwammerdam komen ruim 120 woningen. Freek volgt het project op de voet.

Magazine Freek Bodegraven voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!