Hypotheek voor nieuwbouw Reesvelt in Reeuwijk

In het mooie Reeuwijk-Dorp in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk komt de nieuwbouwwijk Reesvelt. De 53 woningen worden aan de rand van het dorp gebouwd in de chique stijl van de jaren twintig en dertig. Zit jouw droomhuis er tussen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Bodegraven. Wij zorgen graag voor jouw hypotheek zodat jij woondromen waar kan maken.

Start verkoop Reesvelt

De verkoop start op zaterdag 11 januari 2020. Geïnteresseerden zijn dan tussen 11.00 en 13.00 uur welkom in Gasterij Vergeer, Dorpsweg 32 te Reeuwijk. Vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie beschikbaar.

In Reesvelt worden drie woningtypen gebouwd

  • Er worden 29 rijwoningen gebouwd, waarvan 20 voor de verkoop. Deze woningen met bergingen variëren in gebruikersoppervlakten tussen de 110 m² en 129 m². Een heerlijke gezinswoning, met 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping.
  • De 12 twee-onder-een-kappers worden hebben een kleinere (117 m² of 122 m²) en grotere (163 m² of 169 m²) variant. De woningen hebben een royale woonkeuken en een tuingerichte living. Op de eerste verdieping komen een drietal ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is uitermate geschikt voor het creëren van 2 extra slaapkamers.
  • Er komen 12 vrijstaande luxe woningen met een gebruiksoppervlakte van 167, 193 of 196 m². Er zijn verschillende mogelijkheden om de woning uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie erker, een uitbouw of betrek de garage bij de woonkamer. De woning heeft standaard al drie of vier slaapkamers en een zeer ruime zolder.

De belangrijkste informatie over dit nieuwbouwproject

  • Reesvelt is gasloos, de woningen worden aangesloten op een duurzaam energiesysteem.
  • Vrijwel iedere woning grenst direct aan het water.
  • Op www.woneninreesvelt.nl ziet u alle details.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs  weten precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Reesvelt past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor het nieuwbouwproject Reesvelt? Maak een vrijblijvende afspraak. Als je wilt kunnen we ook in de avonduren afspreken! Bel 0172 617 907 of vul het afspraakformulier in.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 9 januari 2020

Situatie

  • Algemeen , Volgende woning kopen

Hypotheekadvies voor De Verbinding in Zwammerdam

In nieuwbouwproject De Verbinding in Zwammerdam komen ruim 120 woningen. Freek volgt het project op de voet.

Hypotheek voor nieuwbouw Parckweide in Bodegraven

In 2022 start de verkoop voor fase 3 van het nieuwbouwproject Parckweide in Bodegraven. Freek Hypotheek helpt je bij de financiering.

Magazine Freek Bodegraven voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!