Magazine Freek Hypotheek Bodegraven april 2019

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De eerste editie van 2019 is nu verschenen. Met weer veel tips voor jouw hypotheek. Want waarschijnlijk ben je hier niet dagelijks mee bezig, maar wij wel. De belangrijkste ontwikkelingen houden we bij in onze digitale nieuwsbrief en in dit magazine.

Open het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven via deze link!

Overwaarde: wat kun je ermee doen?

Als de verkoopprijs van jouw koopwoning hoger is dan je resterende hypotheek, dan is er sprake van overwaarde. Maar wat kun je eigenlijk met die overwaarde doen? Freek vertelt op pagina 4 en 5 wat je met overwaarde kunt doen als je gaat verhuizen, maar ook wat je ermee kunt doen als je in je huidige woning blijft wonen.

Dit deed de woningmarkt in 2018

Duurdere woningen en het op één na hoogste aantal verkochte woningen ooit. De woningmarkt bereikte in 2018 een hoogtepunt. Freek laat in een helder overzicht op pagina 6 en 7 zien wat de woningmarkt in 2018 deed.

Stel jouw hypotheekvraag aan Freek

Welke hypotheekvraag je ook hebt, we helpen je graag. Kom eens bij ons langs of maak een afspraak. Onze contactgegevens vind je op www.freekhypotheek.nl/bodegraven

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 19 april 2019

Situatie