De Beemd nieuwbouw in Bodegraven

Voor nieuwbouwproject De Beemd in Bodegraven is de verkoop gestart. Op dit moment staan er acht woningen in de verkoop, later volgen er nog zes. Freek Hypotheek denkt graag met je mee over jouw nieuwbouwhypotheek. Maak daarom snel een afspraak om de financiering voor één van de prachtige twee- en drie-onder-een-kap-woningen te regelen.

Verkoop De Beemd is gestart

Landelijk wonen in het Groene Hart, maar toch in verbinding blijven met de Randstad. Dat is wonen in De Beemd, onderdeel van Weideveld in Bodegraven. Op woensdag 12 februari is de verkoop gestart van zes drie-onder-één-kapwoningen en twee twee-onder-één-kapwoningen met elk een eigen karakteristieke uitstraling door de verschillende gevels.

Royale woningen met een grote achtertuin vanaf € 365.000

De koopsommen van de woningen liggen tussen € 365.000 en € 515.000 komen te liggen. De woonoppervlakte is minstens 123 m2. De grootste woningen (twee-onder-een-kap) zijn 154 m2.

Waarom kies je voor Freek?

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw.

Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. Zo weet je zeker dat je niet in de financiële komt bij de financiering van jouw nieuwe woning in De Beemd.

Een afspraak over de hypotheek voor jouw nieuwe woning in De Beemd

Wil je een bod uit gaan brengen? Zorg dat je goed weet wat voor jou mogelijk is. Maak dus vóór je een bod uitbrengt een afspraak met Freek Hypotheek. Dat kan rechtstreeks via onze website freekhypotheek.nl/afspraak/bodegraven. Liever eerst even overleg?  Bel 0172 617 907 , stuur een mail naar bodegraven@freekhypotheek.nl of loop binnen bij ons kantoor (Julianastraat 50 in Bodegraven).

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 14 februari 2020

Situatie

  • Algemeen

Wil je persoonlijk advies van Freek?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor. We helpen je graag zodat jij je woondromen waar kan maken!

Hypotheek voor nieuwbouw Parckweide in Bodegraven

In 2022 start de verkoop voor fase 3 van het nieuwbouwproject Parckweide in Bodegraven. Freek Hypotheek helpt je bij de financiering.

Magazine Freek Bodegraven voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Is jouw financiële buffer groot genoeg?

Bij veel huishoudens kan een onverwachte rekening en het ontbreken van een buffer ineens voor financiële problemen zorgen. Freek denkt met je mee over hoe je voldoende geld achter de hand houdt.