Nieuwbouw Molen-Wieck in Bodegraven

Het plan Molen-Wieck bestaat uit 27 woningen, waarvan 10 koopwoningen. De verkoop van deze woningen start op maandag 29 januari 2024. Heb je interesse en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact op met Freek Hypotheek! Bel 0172 61 79 07 of mail om direct met onze adviseurs in gesprek te gaan.

Nieuwbouw koopwoningen in Bodegraven

Het project wordt gebouwd aan de Doortocht in Bodegraven. De koopwoningen van Molen-Wieck zijn 4 hoekwoningen en 6 tussenwoningen. De verkooprijs is vanaf € 495.000 v.o.n.

De woningen hebben een tuin, een dakterras, zonnepanelen, standaard 3 slaapkamers en voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Het is een bijzondere locatie met uitzicht op de molen.

Start verkoop Molen-Wieck

Op maandag 29 januari 2024 om 20:00 uur start de verkoop via www.molen-wieck.nl. Inschrijven kan tot vrijdag 9 februari 12:00 uur. De verkoop is in handen van Riggeling Makelaars.

Hypotheekadvies voor nieuwbouw Molen-Wieck

Freek zorgt voor je nieuwbouwhypotheek voor Molen-Wieck. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We denken met je mee en geven hypotheekadvies over de haalbaarheidscheck, het bouwdepot, jouw hypotheeklasten tijdens de bouw en mogelijke dubbele woonlasten. Neem daarom contact op met Freek Hypotheek Bodegraven: Bel 0172 61 79 07 of stel je vraag via deze website.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 25 januari 2024

Situatie

Persoonlijk advies voor jouw nieuwbouwhypotheek?

Maak een afspraak met Freek Hypotheek Bodegraven of stel je vraag via het formulier op deze website. Wij helpen je graag!