Voor de brug: nieuwbouw in Driebruggen

Eind 2018 is Voor de Brug in verkoop gegaan. Een jaar later zijn er nog een aantal van de nieuwbouwwoningen in Driebruggen beschikbaar .Freek Hypotheek Bodegraven helpt je graag met de financiering van jouw nieuwe woning.

Over het nieuwbouwproject Voor de brug

Omringd door groen en water wordt Voor de brug een mooie wijk met ruimte voor een kerk, een pastorie en circa 80 woningen. Er zijn veel verschillende woningtypes in verschillende prijsklassen. Als bewoner krijgt u een weids uitzicht over de polders van Driebruggen. Er is voldoende parkeergelegenheid en ruimte voor de kinderen om buiten te spelen.

Fase 2 en verder

In de eerste fase kwamen 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 13 gezinswoningen verdeeld over 2 types in de verkoop. De precieze invulling van de volgende fasen is nog niet bekend. Op de pagina nieuwwonengroenehart.nl/projecten/driebruggen-voor-de-brug-787 vind je updates en de nodige verkoopdocumentatie.

Jouw hypotheek voor Voor de brug

Freek helpt je graag met jouw hypotheek voor dit nieuwbouwproject in Driebruggen. Maak daarom een afspraak via deze online module of bel 0172 61 79 07.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 20 september 2019

Situatie

Persoonlijk advies over jouw hypotheek?

Maak een afspraak bij ons op kantoor in Bodegraven.