Wonen in Vrijeveld? Kom 11 mei langs bij Freek!

Binnenkort start de verkoop van de woningen van nieuwbouwproject Vrijeveld in Bodegraven. Ben jij geïnteresseerd? Kom dan langs tijdens de hypotheek-informatie-dag bij Freek op vrijdag 11 mei. Loop tussen 11.00 uur en 19.00 uur bij ons binnen voor een gratis financieel oriëntatiegesprek. Een afspraak maken is niet nodig.

Over Vrijeveld

Vrijeveld heeft een groen en dorps karakter. Er worden 73 prachtige en energiezuinige woningen gerealiseerd die allemaal beschikken over een grote tuin. Hierdoor ontstaat er veel ruimte tussen de woningen. Dit geeft het project een kenmerkende groene uitstraling. De prijzen starten bij € 285.000 v.o.n.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Wij van Freek zorgen graag voor jouw hypotheek, zodat je jouw woondromen kan waarmaken. Hypotheekadviseurs Gerben Jan van der Lugt en Ellen van Meijeren zijn volledig op de hoogte van de actuele woningmarkt in Bodegraven. Ook weten zij precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.
Bij Freek kijken we naar jouw wensen en financiële positie. Zo vinden we de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Vrijeveld past. Natuurlijk nemen wij ook alle administratieve zaken uit handen.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 24 april 2018

Situatie

  • Algemeen

Wonen in Vrijeveld?

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor nieuwbouwproject Vrijeveld? Je bent van harte welkom op 11 mei. Kun je dan niet? Geen probleem. Stel ons je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Hypotheek voor nieuwbouw Parckweide in Bodegraven

In 2022 start de verkoop voor fase 3 van het nieuwbouwproject Parckweide in Bodegraven. Freek Hypotheek helpt je bij de financiering.

Magazine Freek Bodegraven voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Is jouw financiële buffer groot genoeg?

Bij veel huishoudens kan een onverwachte rekening en het ontbreken van een buffer ineens voor financiële problemen zorgen. Freek denkt met je mee over hoe je voldoende geld achter de hand houdt.