Huis kopen in Deventer? Freek denkt vanaf de eerste stap met je mee

Bij het kopen van een huis komt erg veel kijken. Het is daarom handig om eerst een afspraak te maken met Freek Hypotheek. Wij kennen de huizenmarkt in Deventer en omgeving heel goed en hebben goede contacten met de lokale makelaars.

Advies over hoeveel hypotheek je kunt krijgen

De adviseurs van Freek Deventer leggen je uit wat voor jou haalbaar en verstandig is. Hierdoor weet je precies in welke prijsklasse je kunt zoeken. Dit zorgt ervoor dat het zoeken op Funda en bij makelaars een stuk overzichtelijker wordt. Wij kijken hierbij ook naar jouw vaste lasten wanneer je de woning hebt gekocht.

Met of zonder aankoopmakelaar op zoek naar een woning?

Wanneer het aanbod groter is dan de vraag, lukt het vaak nog wel om zonder aankoopmakelaar een huis te kopen. Maar wanneer er veel geïnteresseerden zijn en er een beperkt aanbod is, kan een aankoopmakelaar voor jou het verschil maken. De aankoopmakelaar weet precies wat er te koop is en te koop komt en daarnaast krijg je advies over wat een goed bod is. Ben je op zoek naar een goede aankoopmakelaar? Freek helpt je graag verder.

Waar kan ik het aanbod vinden?

Wil je eenvoudig zoeken naar woningen die op het moment te koop staan? Dit kan op huizensites zoals Funda. Freek adviseert wel om de makelaars ook op de voet te volgen. Makelaars kondigen nieuwe woningen bijvoorbeeld al aan in een nieuwsbrief of via social media: followers first of binnenkort op Funda zie je dan staan. Freek heeft korte lijntjes met de lokale makelaars, zodat jij die voorsprong ook kan pakken!

Een afspraak maken met Freek Hypotheek Deventer

Bij Freek Hypotheek Deventer staan Ronald, Laura, Linda en Sam voor jou klaar om je woondromen waar te maken. Ben jij van plan te verhuizen? Neem dan contact met ons op om eens kennis te maken. Je kan Freek Hypotheek Deventer bereiken op: 0570-745908 of via deventer@freekhypotheek.nl. Tot snel!

Geplaatst

  • Deventer
  • 16 november 2021

Situatie