Magazine Freek Hypotheek Deventer najaar 2021

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Met weer veel tips voor jouw hypotheek. Want waarschijnlijk ben je hier niet dagelijks mee bezig, maar wij wel. De belangrijkste ontwikkelingen houden we bij in onze digitale nieuwsbrief en in dit magazine.

Open het magazine van Freek Hypotheek Deventer via deze link!

Hoeveel kan ik overbieden?
Overbieden is de norm geworden. Sterker nog: er wordt met hogere bedragen overboden dan ooit tevoren. Hoeveel kan je overbieden? Freek geeft advies!

De voordelen van kleiner wonen
Kleiner gaan wonen: voor de een is het noodzaak, voor de ander een bewuste keuze. Maar een kleinere woning heeft zeker zijn voordelen. Freek zet ze op een rij.

Hoelang is de termijn voorbehoud van financiering
Een hypotheek afsluiten kan pas als het koopcontract getekend is. De hypotheek aanvraag kan je al eerder in gang zetten. Meestal heb je uitgezocht of je het bedrag dat je nodig hebt, van de bank kunt lenen. Maar 100% zeker weet je dat niet. Daarom kan je ‘onder voorbehoud van financiering’ een huis kopen. Maar hoelang is die termijn. En wat betekent dat?

Verbouwen: wel of niet doen?
Droom jij ook weleens van extra woonruimte? Denk dan eens aan een verbouwing van je huidige huis! Met een dakkapel of een aanbouw aan je woonkamer kun je aardig wat vierkante meters extra creëren. Twijfel je nog? Freek zet de voor- en nadelen op een rij.

Stel jouw hypotheekvraag aan Freek

Welke hypotheekvraag je ook hebt, we helpen je graag. Kom eens bij ons langs of maak een afspraak. Onze contactgegevens vind je op www.freekhypotheek.nl/deventer.

Geplaatst

  • Deventer
  • 11 oktober 2021

Situatie

  • Algemeen

Vacature hypotheekadviseur (24-40 uur)

Freek Hypotheek groeit! Wij zoeken per direct naar een enthousiaste hypotheekadviseur voor ons team in Deventer.

Benut de jubelton nu het nog kan!

Per 1 januari 2023 wordt de jubelton verlaagd naar een bedrag van € 27.231 en zal deze geheel worden afgeschaft per 1 januari 2024.

Vacature commercieel administratief medewerker binnendienst (24 uur)

Freek Hypotheek groeit! Wij zoeken per direct ter uitbreiding van ons team in Deventer een enthousiaste commercieel medewerker voor onze binnendienst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten en weet hier met jouw actieve en professionele benadering een goed vervolg aan te geven. Op een innovatieve manier klant- en resultaatgericht werken staat bij […]