Hypotheek oversluiten in Eindhoven?

Een betere hypotheek en lagere maandlasten? Kom langs bij Freek Hypotheek Eindhoven. Wij adviseren je dan over jouw hypotheek oversluiten. Je vindt ons aan de Aalsterweg 179 en Vestdijk 188. Samen kijken we of jouw hypotheek overgesloten kan worden en welke besparing dat oplevert. Maak online een afspraak of bel met onze hypotheekadviseurs via 040 – 292 22 22.

Waarom is jouw hypotheek oversluiten vaak verstandig?

Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek. De adviseurs van Freek Hypotheek Eindhoven zorgen dat alles goed verloopt. Meestal kunnen als gevolg van het oversluiten van je hypotheek je maandlasten naar beneden!

Hypotheek oversluiten: hier moet je op letten

Aan het oversluiten van je hypotheek zijn kosten verbonden. Denk hierbij aan advieskosten, notariskosten, kosten van een taxatie en een eventuele boeterente. Ook is het belangrijk dat de waarde van je huis hoger is dan de waarde van je hypotheek. Is dat niet het geval, dan wordt het oversluiten van je hypotheek erg lastig. Meer weten over het oversluiten van je hypotheek? Klik dan hier.

Geplaatst

  • Eindhoven
  • 23 november 2017

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Freek helpt je om te berekenen of het oversluiten van je hypotheek voor jou de beste optie is!

Hypotheek oversluiten in regio Eindhoven?

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek? Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.