Hypotheek oversluiten in regio Eindhoven?

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek?

Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek. Wie weet kunnen als gevolg je maandlasten naar beneden!

Hier moet je op letten bij het oversluiten van je hypotheek

Aan het oversluiten van je hypotheek zijn kosten verbonden. Denk hierbij aan advieskosten, notariskosten, kosten van een taxatie en een eventuele boeterente. Ook is het belangrijk dat de waarde van je huis hoger is dan de waarde van je hypotheek. Is dat niet het geval, dan wordt het oversluiten van je hypotheek erg lastig. Freek helpt je om te berekenen of het oversluiten van je hypotheek voor jou de beste optie is.

Geplaatst

  • Eindhoven
  • 19 december 2017

Situatie

  • Algemeen

Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

Freek Hypotheek staat voor je klaar! Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en zonder kosten.

Hypotheek oversluiten in Eindhoven?

Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen.