Hypotheek oversluiten in Helmond en besparen op jouw maandlasten

Wil je jouw hypotheek oversluiten in Helmond? Dan kan Freek je verder helpen.

Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek. De adviseurs van Freek Hypotheek Helmond zorgen dat alles goed verloopt. Meestal kunnen als gevolg van het oversluiten van je hypotheek je maandlasten naar beneden!

Hypotheek oversluiten: hier moet je op letten

Aan het oversluiten van je hypotheek zijn kosten verbonden. Denk hierbij aan advieskosten, notariskosten, kosten van een taxatie en een eventuele boeterente. Ook is het belangrijk dat de waarde van je huis hoger is dan de waarde van je hypotheek. Is dat niet het geval, dan wordt het oversluiten van je hypotheek erg lastig. Freek helpt je om te berekenen of het oversluiten van je hypotheek voor jou de beste optie is.

Geplaatst

  • Helmond
  • 27 november 2017

Situatie

  • Algemeen

Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

De adviseurs van Freek in Helmond staan voor je klaar. Samen bekijken we of jouw hypotheek oversluiten een goede stap is. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.