Aanvullende dekkingen op een inboedelverzekering

Bovenop je inboedelverzekering kun je aanvullende dekkingen verzekeren. Freek vertelt je hier graag meer over.

Mobiele elektronica

Mobiele telefoons worden steeds kwetsbaarder. Een scherm is zo kapot, maar ook zo weer vervangen. De kosten dit hier uit voortvloeien zijn niet altijd gedekt op je inboedelverzekering. Hiervoor dien je een aanvullende dekking af te sluiten.

Met de extra dekking ‘mobiele elektronica’ zijn smartphones, tablets en laptops verzekerd tegen materiële schade veroorzaakt door plotselinge en onverwacht van buiten komende gebeurtenissen.

• Zowel binnen- als buitenshuis verzekerd tegen materiële schade.
• Het verzekerde bedrag kan gesloten worden tot maximaal € 5.000,00.
• Het eigen risico per gebeurtenis bedraagt € 100,00.

Wat wordt er bedoeld met ‘mobiele elektronica’:
Mobiele telefoons, smartphones, mobiele computers zoals tablets en laptops, mobiele geluidsdragers en accessoires zoals koptelefoons, mobiele navigatieapparatuur, smartwatches, smartglasses, draagbare DVD-spelers en accessoires, mobiele spelcomputers.

Meer informatie zal vermeld worden op het polisblad en de voorwaarden van de verzekering.

Buitenshuis dekking

Verzeker je spullen buitenshuis met deze aanvullende dekking. Ben je veel onderweg en heb je spullen met een hoge waarde, dan kan je er goed aan doen om een buitenshuis dekking te sluiten bovenop je inboedelverzekering.

De verzekeraar verzekerd de materiële schade aan de inboedel die zich bevindt:
– buiten je eigen (vakantie)woning, met berging en bijgebouwen;
– buiten de voor permanente bewoning gehuurde woning, met berging en toebehoren;
– buiten je eigen stacaravan- of toercaravan, die je als stacaravan gebruikt, met berging en bijgebouwen;
door brand, diefstal, verlies, vermissing of andere plotseling en onverwacht van buiten komende gebeurtenis. Schade door eigen gebrek is meeverzekerd als er sprake is van een verzekerde gebeurtenis. De herstelkosten van het eigen gebrek zelf wordt niet vergoed.

Het verzekerde bedrag kan gesloten worden tot maximaal € 10.000,00. Het eigen risico per gebeurtenis bedraagt € 100,00.

O.a. het volgende is verzekerd: lijfsieraden, foto-, film-, geluids- en videoapparatuur, inclusief de randapparatuur, Muziekinstrumenten en medische apparatuur, uitrusting ten behoeve van hobby en sport, gereedschappen, materiaal en kleding voor de uitoefening van een beroep in loondienst.

Meer informatie over wat er verzekerd is en tot welk bedrag zal vermeld worden op het polisblad en de voorwaarden van de verzekering.

Glasverzekering

Een glasverzekering wordt vaak gesloten op de woonhuisverzekering. Dit sluit je zelf of loopt via je Vereniging van Eigenaren. Huur je een woning? Dan kan het zijn dat de verhuurder deze verzekering heeft gesloten. Wanneer dit niet het geval is kun je een glasverzekering sluiten op je inboedelverzekering. Er zit geen eigen risico op deze extra dekking.

Meer informatie zal vermeld worden op het polisblad en de voorwaarden van de verzekering.

Premie indicatie

Freek Hypotheek IJsselstein werkt samen met DAK Volmacht.
Wil je dat wij een inboedelverzekering met of zonder aanvullende dekkingen voor je afsluiten? Of wil je dat Freek een premie indicatie voor je opmaakt? Maak dan vrijblijvend een afspraak via onze online agenda.

Geplaatst

  • IJsselstein
  • 12 november 2019

Situatie

  • Huren of kopen , Volgende woning kopen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Ga je een woning huren of kopen?

Heb je momenteel een huurwoning en vraag je je af of je beter kunt gaan kopen? Dat zou goed kunnen. Freek Hypotheek vertelt het je.

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in IJsselstein

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in IJsselstein geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio IJsselstein?

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.