Besparen op je maandlasten!

Wil je aan het einde van de maand meer geld overhouden? Om leuke dingen te doen of de auto van je dromen te kopen? Of is het noodzakelijk dat je bespaard op je maandlasten? Je kunt in vele opzichten besparen. Dit lijkt moeilijker dan dat het is en met een aantal kleine tips kun je al veel besparen in je maandlast. Freek Hypotheek helpt je hier graag bij.

Een aantal tips om te besparen op je dagelijkse uitgaven:

• Kijk eens hoeveel abonnementen je hebt lopen. De krant, een tijdschrift, televisie, telefoon, een goed doel en ga zo maar door. Misschien heb je wel een abonnement waar je geen weet van hebt. Loop je bankafschrijvingen eens na en kijk welke abonnementen écht noodzakelijk zijn en welke je kunt opzeggen.
• Kortingscodes en acties: bekijk elke week de folders en sla alvast de producten met korting in welke je nodig hebt. Zo kun je al de noodzakelijke producten aanschaffen met 1+1 gratis of 50% korting.
• Bestaat je huishouden uit 1 of 2 personen, probeer dan te koken voor 4 personen en vries het overgebleven eten in. Dit kun je later weer opwarmen. Dit scheelt in de kosten.
• Zorg je de lampen uitdoet in ruimtes waar je niet bent. De lampen hoeven op zolder niet te branden, wanneer je niet in deze ruimte aanwezig bent.
• Zet de verwarming een graadje lager en trek een dikke trui aan. Zo ben je ook nog eens milieubewust bezig.
• Zet de wasmachine pas aan zodra de trommel ook echt helemaal vol is. Probeer ook op een lagere temperatuur te wassen dan normaal.
• Heerlijk zo’n warme en lange douche in de wintermaanden, maar zet de temperatuur eens wat lager en douche minder lang.

Besparen op je hypotheeklasten!

Wil je besparen op grotere uitgaven zoals je hypotheek?
De rente staat momenteel nog erg laag. Vraag de boeteberekening bij je geldverstrekker op en kijk eens of oversluiten een optie voor jou is. Dit kan je honderden euro’s per maand schelen. Freek Hypotheek IJsselstein kijkt vrijblijvend of het voor jou ook mogelijk is om over te sluiten naar een andere geldverstrekker.

Besparen op je verzekeringen!

De afgelopen jaren zijn de premie’s van overlijdensrisicoverzekeringen gemiddeld met 40% gedaald. Het is verstandig om jouw overlijdensrisicoverzekering eens te laten bekijken bij een financieel adviseur en wie weet valt je premie lager uit.

Freek Hypotheek IJsselstein helpt je graag om jouw opties op een rijtje te zetten. Plan vrijblijvend een afspraak in en wie weet bespaar jij binnenkort honderden euro’s op je maandelijkse lasten.

Bel vrijblijvend met Freek op 030- 68 68 268 of kijk welke Freek vestiging bij jouw in de buurt zit.

Geplaatst

  • IJsselstein
  • 19 december 2018

Situatie

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.