Een baby op komst, wat nu?

Ben je zwanger of net bevallen? Dan heb je je waarschijnlijk suf gelezen over alle informatie over je baby. Maar heb je ook nagedacht over het aanpassen van je verzekeringen? Op de roze wolk denk je daar misschien niet meteen over na. Freek wel!

Freek zorgt voor je hypotheek en denkt ook met je mee over je verzekeringen. Een baby krijgen is al spannend genoeg, wij willen het niet spannender en moeilijker maken dan het al is en zetten handige informatie voor je op een rij.

Zorgverzekering

Voor kinderen onder de 18 jaar betaal je geen premie. Toch is het nodig om je kindje binnen 4 maanden aan te melden bij een zorgverzekeraar. Ben je te laat met inschrijven? Dan betaal je zelf de gemaakte zorgkosten.

Je mag zelf kiezen of je je baby bijschrijft op jouw zorgverzekering of die van je partner. Dit gaat vrij gemakkelijk en snel. Dit kan vaak via de website van je zorgverzekeraar. Kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ze op. Zij helpen je hier graag bij.

Is dit gelukt? Houd dan zelf in de gaten of je een polisblad voor je baby ontvangt. Voor meer informatie over de dekking kan je terecht bij je zorgverzekeraar.

Inboedelverzekering

Je hebt vast en zeker veel babyspullen aangeschaft. Controleer dus of je niet onderverzekerd bent doordat de waarde van je inboedel gestegen kan zijn.

Dit is gemakkelijk te controleren. Neem contact met Freek Hypotheek op en wij zullen het voor je berekenen en indien nodig direct aanpassen.

Wellicht is het een fijne gedachte om ook buitenshuisdekking te verzekeren. Dit kan als aanvulling op je inboedelverzekering.

Gezinsdekking

Een pasgeboren baby hoef je niet bij iedere verzekering aan te melden. Wel is het verstandig om te controleren of je gezinsdekking op je polis hebt.

Financiƫle situatie

Het is ook verstandig om je financiƫle situatie opnieuw te bekijken. Lees hierover meer op onze website.

Verzekeringspakket via Freek Hypotheek

Wil je meer informatie en geadviseerd worden over je lopende verzekeringen of wil je een nieuw verzekeringspakket afsluiten via Freek Hypotheek?

Freek helpt je bij het aanpassen van je verzekeringen zodat jij kunt genieten van je kleintje. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zullen een berekening op maat voor je maken.

Geplaatst

  • IJsselstein
  • 3 juli 2019

Situatie

  • Gezinsuitbreiding

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio IJsselstein?

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.