Een hypotheekgesprek vanuit je eigen woonkamer

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus heeft Freek Hypotheek extra maatregelen getroffen en alle medewerkers houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Freek volgt de richtlijnen van het RIVM en de overheid op en houdt gepaste afstand.

Maar hoe moet dat nu met je hypotheek?
Goed nieuws: tijdens deze crisis kun je ook bij Freek terecht!

Afspraak via video call

Het liefst nodigen wij je graag uit bij ons op kantoor, maar wij begrijpen ook dat je momenteel liever niet de deur uit gaat. Onze adviseur, Johan Neuteboom, biedt de mogelijkheid om de afspraak telefonisch of via video call plaats te laten vinden. Dit kan bijvoorbeeld via Zoom of Google Hangouts. Al jouw vragen zullen dan uitgebreid beantwoord worden, net zoals dat bij ons op kantoor gebeurd. Voor jouw hypotheek(aanvraag) veranderd er dus niets.

Mág ik nog wel naar Freek toe komen?

Zolang het verantwoord is ben je uiteraard ook van harte welkom bij ons op kantoor. Wel vragen we je om de afspraak te verplaatsen wanneer je verkoudheidsklachten hebt of je niet lekker voelt.

Ook zullen wij geen handen schudden en gepaste afstand houden.
Kom maximaal met twee personen tegelijk zodat we 1,5 meter afstand kunnen houden.

Maak een afspraak

Één ding is zeker: ook nú kun je terecht bij Freek! Zowel op kantoor óf vanuit je eigen woonkamer. Want Freek zorgt voor je hypotheek!

Maak vrijblijvend een afspraak via onze online agenda. Wij zullen hierna contact met je opnemen wat je wensen zijn.

Wij willen benadrukken dat de maatregelen die wij nemen gedaan worden om jou en alle medewerkers gezond en veilig te houden.

#staysafe

Geplaatst

  • IJsselstein
  • 29 april 2020

Situatie

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.