Gratis gesprek tijdens de Freek-Oversluit-Week van 27 mei t/m 2 juni

De rente is op dit moment (nog) historisch laag. Heb je een aantal jaar geleden je huis gekocht en de hypotheek gesloten tegen een hogere rente dan er op dit moment geldt? Dan zou er een mogelijkheid kunnen zijn om je rente te verlagen.

Is het wel voordelig om over te sluiten naar een andere geldverstrekker?

De vraag is of het voor jou voordelig is om over te sluiten naar een andere bank. Als je je hypotheek wilt oversluiten zal er namelijk een boete in rekening worden gebracht. Dit is de vergoeding die je aan je huidige geldverstrekker betaald voor de inkomsten (rente) die de geldverstrekker misloopt.

Hoeveel boete betaal ik dan?

Dit hangt af van verschillende factoren. Onder andere  van je huidige rente en de rente welke er op dat moment geldt bij een nieuwe geldverstrekker.

Vrijblijvende afspraak

Ben je benieuwd hoeveel boete jij moet betalen en of het slim is om je hypotheek over te sluiten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseur. Freek zal de boete berekening voor je opvragen en tijdens een vrijblijvend gesprek kijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Geplaatst

  • IJsselstein
  • 20 mei 2019

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Oversluiten naar een hypotheek met NHG

Vanaf 1 januari 2020 is de marktwaarde van je woning van belang wanneer je wilt oversluiten naar een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Goed verzekerd op vakantie gaan

Freek Hypotheek wilt dat je goed voorbereidt op vakantie gaat. Neem contact met Freek op om je doorlopende reisverzekering na te lopen of af te sluiten.

Gesloten tijdens Hemelvaart

Freek Hypotheek IJsselstein is tijdens Hemelvaart 2019 gesloten.