Kunnen senioren ook een hypotheek afsluiten in IJsselstein?

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken. Een gelijkvloers appartement met een lift in het gebouw biedt veel gemak, ook als je bijvoorbeeld slecht ter been bent. En mogelijk gaan je maandlasten naar beneden omdat een kleinere woning goedkoper is.

Freek IJsselstein regelt het afsluiten van je hypotheek

Toch zien veel mensen op tegen het afsluiten van de hypotheek en het verhuizen: dat is en blijft een hele onderneming. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek. Freek helpt je stap voor stap naar die nieuwe, comfortabele woning. Freek laat je zien hoe je er financieel voor staat, hoeveel je daadwerkelijk kunt lenen en welke maandlasten voor jou haalbaar zijn. Heel eenvoudig, zodat je meteen weet je waar je aan toe bent. Keuze gemaakt? Dan regelt Freek je hypotheek. Zo makkelijk kan het afsluiten van een hypotheek zijn!

Geplaatst

  • IJsselstein
  • 3 mei 2017

Situatie

  • Met pensioen

Verhuizen of hypotheek oversluiten?

De adviseurs van Freek Hypotheek IJsselstein helpen je graag. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.
De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en zonder kosten!

Het veranderende zorgsysteem, wat nu?

Door het veranderende zorgsysteem ben je al 60-plusser er niet zeker van hoe je toekomst eruit komt te zien. Wil je als oudere niet naar een zorginstelling, maar zelf de oude dag regelen? Lees dan verder. Wij vertellen je er graag meer over…