Tijd voor een HypotheekCheck!

Ben jij klant bij Freek Hypotheek dan ontvang je elk jaar van ons een e-mail voor een Freek HypotheekCheck. Freek zorgt namelijk voor je hypotheek.

Zo hebben klanten van Freek Hypotheek IJsselstein deze HypotheekCheck ingevuld. Zij weten nu dat hun hypotheek nog bij ze past. Wel zo fijn.

Van tevreden klanten worden wij bij Freek Hypotheek blij.

Monique en Paul hebben hun hypotheek in 2016 gesloten.
Wij laten ze graag aan het woord:

“We hebben onze hypotheek naar volle tevredenheid laten uitrekenen door Freek IJsselstein. We hebben het meedenken als zeer prettig ervaren. Als we ooit weer zouden verhuizen benaderen we zeker Freek weer.

Elk jaar een mailtje of de hypotheek nog bij ons past is fijn zodat we weten dat we niets teveel betalen.

Johan, Kirsten en Wendy, Dank jullie wel!”

Tijd voor een HypotheekCheck!

Wij vragen je elk jaar een Hypotheekcheck in te vullen. Aan de hand van jouw antwoorden kijken wij of een aanpassing van je hypotheek mogelijk nodig is.

Sinds het afsluiten van je hypotheek kan er veel veranderd zijn. Wie weet heb je een nieuwe baan of een ander salaris? Daarnaast kan ook nieuwe wetgeving of verandering van de hypotheekrente invloed hebben op jouw hypotheek.

Dat kunnen allemaal redenen zijn om jouw hypotheek aan te passen, om extra af te lossen of om te kiezen voor rentemiddeling.

Het invullen duurt hooguit 2 minuten en dan ben je weer zeker dat je het komende jaar goed zit.

Maak blijvend een afspraak met Freek!

Wil je ook je hypotheek sluiten bij Freek Hypotheek? Of wil je weten wat je kunt lenen voor de aankoop van een nieuwe woning?

Neem dan contact met ons op en kijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

Geplaatst

  • IJsselstein
  • 13 februari 2019

Situatie

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.