Freek update najaar 2017 Noordwijk

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent. Freek begrijpt dat en daarom doen wij dat voor je. Wij zijn er altijd alert op of je kunt besparen op je hypotheek. En we kijken vooruit. Want nu slimme stappen zetten, kan straks financieel voordeel opleveren.

Open of download de update hier!

Het laatste nieuws over jouw hypotheek

Bij Freek gaat het om jou: dat je kunt (blijven) wonen op de plek die je wilt. Daar helpen we je bij. Met onze kennis van hypotheken en omdat we je kennen. Daarom houden we contact en delen we graag het laatste nieuws met je. Een voorbeeld van hoe dit zich uitbetaalt lees je in het interview met Heidi en Jan Maarten. Zij werden positief verrast door het hypotheekadvies van de adviseurs van Freek.

Freek doet het net even anders

Met vriendelijk en persoonlijk hypotheekadvies begeleiden wij huizenkopers vanaf de eerste oriƫnterende stappen tot aan de laatste aflossingsverplichting. Wij houden gedurende de hele looptijd actief contact en blijven zorgen voor onze klanten. Een compleet nieuwe benadering in de wereld van hypotheken.

Geplaatst

  • Noordwijk
  • 25 oktober 2017

Situatie

  • Algemeen

Wil je meer weten over jouw hypotheek?

De adviseurs van Freek Hypotheek Noordwijk kijken graag samen naar jouw mogelijkheden.
Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Vacature Hypotheekadviseur

Freek hypotheek groeit! Wij zoeken daarom per direct ter uitbreiding van ons team een enthousiaste hypotheekadviseur.

Maatregelen Corona

Dit zijn de belangrijkste maatregelen die Freek Hypotheek Noordwijk en Voorhout nemen in verband met het Coronavirus.

Freek gaat voor beste kwaliteit hypotheekadvies

Aad Kraaij leidt Freek Hypotheek in Noordwijk en Voorhout. Hij geeft zijn visie over hoe automatisering bij kan dragen aan de beste kwaliteit van hypotheekadvies.