Bob Bressers nu ook mede-eigenaar!

Bob Bressers (45) is al een tijd financieel planner bij Freek Hypotheek Uden en Arnhem. Sinds 1 januari 2022 is hij ook mede-eigenaar. “Het voelt supergoed”, zegt hij. Dat komt vooral doordat hij en oprichter Paul van der Linden elkaar al lang kennen en eenzelfde beeld hebben van wat een goed financieel advies zou moeten zijn.

Veel ervaring

Bob behaalde een bachelordiploma Management, Economie en Recht, rondde de Master of Financial Planning af en volgde daarna nog tal van trainingen en opleidingen. Hij werkte tot 2012 bij een hypotheekadviesbureau en ging daarna aan de slag bij de Rabobank. Hij heeft een voorliefde voor financiële planning, in de breedste zin van het woord. Op dat vlak vond hij in Paul een medestander. “Paul is eigenaar van Freek Hypotheek, maar richt zich op een breder financieel pakket dan alleen hypotheken. Dat maakte dat wij jaren geleden, toen we elkaar leerden kennen, meteen op één lijn zaten.”

Van hypotheek tot pensioen

Paul: “Bij Freek Hypotheek Uden en Arnhem redeneren we vanuit de klant. En die klant – of het nou een particuliere klant of een ondernemer is – heeft veel financiële vragen. Hypotheken zijn een belangrijk onderdeel, maar ook pensioenen, verzekeringen en vermogensvragen komen langs. Wij vinden het belangrijk om ook daar informatie en advies over te kunnen geven. Alles heeft met elkaar te maken en het is voor een klant heel prettig als wij weten wat er op financieel gebied nog meer speelt in zijn of haar leven. Bob ziet dat ook zo en daarom past hij goed in ons team.”

Belangrijke momenten

Het brede aanbod zorgt ervoor dat Paul, Bob en hun collega’s langdurige relaties met hun klanten kunnen aangaan. “Waarbij we hen zien op verschillende belangrijke momenten in hun leven”, zegt Bob. “Natuurlijk is dat zakelijk interessant, maar het is vooral ook heel leuk! Want je leert je klanten beter kennen en kan écht iets betekenen als zij voor belangrijke financiële beslissingen staan. Of als het tijd is voor oversluiten of andere wijzigingen, als ze dat zelf misschien nog niet eens weten. Want eens in de twee jaar maken we – als klanten dat fijn vinden – een afspraak om hun financiële situatie nog eens te herzien.”

High intensity

Bobs eigen huis staat in Best, een half uur rijden van Uden. Daar woont hij samen met Iris. Helaas kan hij haar nog niet zijn vrouw noemen, al was dat wel de bedoeling. Corona gooide roet in het eten en dat maakt dat ze nog een bruiloft in het verschiet hebben. Samen hebben ze drie zoons en een labradoodle. Leuk weetje: ’s ochtends, voordat Bob naar Uden rijdt, zet hij een YouTube-video op om een high intensity training te doen. Hij houdt van afwisseling tussen actief en ontspanning, want pas was hij op een driedaagse stilteretraite. “Goed voor de geestelijke en lichamelijke balans”, aldus Bob.

Geplaatst

  • Arnhem
  • 7 januari 2022

Situatie

  • Algemeen

Wel of niet bezwaar maken tegen de WOZ-waarde?

Jaarlijks maken veel huiseigenaren bezwaar tegen de hoogte van hun WOZ-waarde. Maar let op: een hoge WOZ-waarde kan ook een financieel voordeel opleveren.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.