Freek-Nieuwbouw-Week in Utrecht Leidsche Rijn

Van maandag 15 tot en met 19 april organiseren wij de Freek-Nieuwbouw-Week. Maak een afspraak en wij beantwoorden al jouw vragen over het financieren van jouw nieuwbouwwoning.
Aan het gesprek zijn geen kosten verbonden.

Interesse in een nieuwbouwproject? De hypotheekadviseurs van Freek leggen je uit hoe de financiering van een nieuwbouwwoning in elkaar zit en bekijken wat je financiƫle mogelijkheden zijn. Vraag ook naar de exclusieve voordelen voor een nieuwbouwhypotheek.

Nieuwbouw in Utrecht, Vleuten en De Meern

In de omgeving van Leidsche Rijn worden veel nieuwe huizen en appartementen gebouwd. Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning? Dan helpt Freek je graag met jouw hypotheek. Maak daarom tijdens de Freek-Nieuwbouw-Week een afspraak. Ook als je een vraag hebt over Rijnvliet is dit het ideale moment om bij Freek langs te gaan.

Eerst een afspraak maken? Ook goed!

Wil je liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Bel Freek (030 – 677 10 90) of maak online een afspraak via freekhypotheek.nl/utrecht

Geplaatst

  • Vleuten
  • 9 april 2019

Situatie

Afspraak maken met Freek

Freek zorgt voor je hypotheek, natuurlijk ook bij nieuwbouw. Wij weten precies wat er komt kijken bij een nieuwbouwhypotheek en helpen je van de eerste oriƫntatie tot de aankoop van jouw droomhuis en vervolgens tot de hypotheek helemaal is afgelost.