Freek zorgt ook in Utrecht voor je hypotheek

Sinds december 2017 is Freek Hypotheek ook actief in Utrecht Vleuten De Meern. Freek helpt je niet alleen aan de beste hypotheek, maar zórgt ook nog eens voor je hypotheek, als je wilt de hele looptijd lang. En dat is ongekend in Nederland.

Waar vind je Freek?

Freek is een samenwerking van adviseurs in Alphen aan den Rijn, Amersfoort,  Bodegraven, Eindhoven, Helmond IJsselstein, Katwijk, Noordwijk, Utrecht, Voorhout en Zaandam. Je vindt Freek Hypotheek Utrecht in winkelcentrum Vleuterweide aan  de Middenburcht 136 in Vleuten. Maar Freek komt als jij dat wil ook bij jou op bezoek. Bel 030 677 10 90 voor een afspraak. Of ga naar freekhypotheek.nl/utrecht.

Wie is Freek?

Freek is makkelijk benaderbaar. Of je nou het liefst belt, mailt of langskomt, we staan voor je klaar. Daarom hebben we ook gekozen voor de naam van een mens in plaats van de naam van een winkel. Makkelijk te onthouden, makkelijk te bereiken en altijd persoonlijk contact!

Drijvende kracht achter de vestiging in Utrecht Leidsche Rijn is Michiel Pelser. Hij weet precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. Hij kijkt naar jouw financiële positie en wensen. Zo vind je de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelt Freek de administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!  Daarvoor wordt samengewerkt met Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn en Bodegraven.

Freek, zorgt voor je hypotheek

Een hypotheekadviseur helpt je bij het sluiten van een hypotheek. Daar blijft het vaak bij. Freek gaat daarom verder. Wij zorgen gedurende de volle looptijd voor jouw hypotheek. Alle wijzigingen in je privésituatie, in je werk, je polissen en de hypotheek vertalen we naar een optimale hypotheek. Daarom is de volledige naam: Freek, zorgt voor je hypotheek

Online én persoonlijk

Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan geeft Freek antwoord op de belangrijkste vraag: kun je het huis dat je op het oog hebt kopen? Freek laat je zien hoe je er financieel voor staat en hoeveel je daadwerkelijk kunt lenen. Gewoon, in heldere en duidelijke taal.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek staat voor de klant een online omgeving klaar. Je begint zo direct met het voorbereiden van jouw dossier. Daardoor kan je snel de hypotheek rondmaken wanneer jouw nieuwe woning gekocht is. Freek houdt je via de online omgeving doorlopend op de hoogte over waar je in het proces zit.

Geplaatst

  • Vleuten
  • 2 januari 2018

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

In 2024 start de verkoop van nieuwbouwproject Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.