Hypotheekadvies voor Haagstede in Maarssen

Wil je gaan wonen in het nieuwbouwproject Haagstede in Maarssen? Dan is Freek er voor het advies over jouw hypotheek. In Haagstede worden in totaal 139 woningen gerealiseerd waaronder 91 koopwoningen. In fase 2 heb je keuze uit 53 woningen, variërend van hoek- en rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen.

Haagstede wordt een groene en kindvriendelijke wijk met rustige en gezellige straatjes. Centraal gelegen in Maarssenbroek, met alle voorzieningen dichtbij. Er wordt veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van je woning en je leefomgeving.

Verkoop Fase 2 van Haagstede

Op donderdag 23 gaat fase 2 in verkoop. Vanaf 12:00 uur staan alle woningen inclusief plattegronden, impressies en prijzen op woneninhaagstede.nl. Ook is er die dag een verkoopevenement van 18:30 tot 20:00 uur in het Carlton President Hotel in Utrecht. Aanmelden is niet nodig.

Jouw financiële mogelijkheden voor Haagstede berekenen

De rij- en hoekwoningen van fase 2 hebben een vanafprijs van €470.000 V.O.N. De twee-onder-een-kapwoningen van fase 2 hebben een vanafprijs van €735.000 V.O.N. Is dit voor jou haalbaar? Zoek het uit samen met Freek Hypotheek. Samen met jou maken we een berekening van jouw financiële mogelijkheden.

Freek helpt je met jouw nieuwbouwhypotheek

Freek zorgt voor je hypotheek. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We denken met je mee en geven hypotheekadvies over de haalbaarheidscheck, het bouwdepot, jouw hypotheeklasten tijdens bouw en mogelijke dubbele woonlasten. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Vleuten. Dat kan direct via de website of telefonisch (030 6771090).

Geplaatst

  • Vleuten
  • 14 november 2023

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Freek helpt je met jouw hypotheek voor Haagsteden in Maarssen. Neem daarom telefonisch contact op, stel je vraag online of maak direct een afspraak bij ons op kantoor.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

In 2024 start de verkoop van nieuwbouwproject Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.