Hypotheekadvies voor nieuwbouw Lindehof in Leidsche Rijn

Lindehof is een nieuw nieuwbouwproject in Utrecht Leidsche Rijn, vlak bij de Utrechtse binnenstad. De nieuwe buurt krijgt een typisch Utrechts karakter, een intieme binnenplaats, prachtige doorkijkjes en verfijnde Art Deco architectuur met een moderne twist. Klinkt goed toch? Freek helpt je graag jouw woonwensen waar te maken. Maak daarom een afspraak om de mogelijkheden voor jouw hypotheek voor Lindehof te bespreken.

Woningen Lindehof en start verkoop

De planning voor de start verkoop is begin 2021. Er worden starterswoningen, werfkelderappartementen, eengezinswoningen en herenhuizen ontwikkeld in Lindehof. De woningen zijn zeer duurzaam met onder andere zeer goede isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. Er zijn betaalbare woningen voor starters en eenoudergezinnen, gelijkvloerse werfkelder-woningen met een tuin, maar ook middelgrote en royale woningen met uitzicht over het groen voor grotere gezinnen. Kortom een blok waar het voor iedereen prettig wonen is.

Hoe helpt Freek je met jouw hypotheek voor Lindehof?

Heb jij een woning in de buurt Lindehof op het oog en wil je meer weten over een nieuwbouwhypotheek? Maak een afspraak met Freek. Freek zorgt voor je hypotheek. Al vanaf de eerste oriĆ«ntatie kun je bij ons terecht. We denken met je mee en geven hypotheekadvies over de haalbaarheidscheck, het bouwdepot, jouw hypotheeklasten tijdens bouw en mogelijke dubbele woonlasten. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht.

Geplaatst

  • Vleuten
  • 19 januari 2021

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Jouw hypotheek voor Bellevue Utrecht

Nu in de verkoop in Utrecht Leidsche Rijn: Bellevue. Een duurzaam nieuwbouwproject met 163 koopappartementen.

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

Er komt weer een prachtig nieuwbouwproject in de provincie Utrecht: Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

Magazine Freek Utrecht voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Utrecht magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!