Jouw hypotheek voor nieuwbouw Haarzicht in Vleuten

Vlakbij het Kasteel De Haar en het pittoreske dorpje Haarzuilens, wordt in Vleuten een prachtige nieuwbouwwijk gebouwd: Haarzicht. Wil jij gaan wonen in één van de 62 royale tweekappers of 6 luxe vrijstaande woningen? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht Vleuten De Meern. Samen met jou kijken we wat mogelijk is en helpen wij je aan de beste hypotheek.

Wonen in Haarzicht: de voordelen

Omgeven door historie en natuur woon je in Haarzicht in stijl in een landelijke en dorpse omgeving. Maar ook met alle faciliteiten van het dorp Vleuten en de stad Utrecht in de buurt. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes. Alle informatie staat op de website van het project.

Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien; de woningen zijn energieneutraal (EPC=0) en beschikken over een warmtepomp (geen gasaansluiting), vloerverwarming in de hele woning en zonnepanelen. Duurzaam en comfortabel!

Hypotheekadvies voor jouw nieuwbouwwoning

Fase 1 is vanaf 15 november in verkoop. Fase 2 volgt in de eerste helft van 2019. De verkooprijs van de kavels begint bij € 580.000. Voor de woningen is dat € 595.000. Past dit binnen jouw financiële plaatje? Freek zoekt het voor je uit en komt met een eerlijk en begrijpelijk advies. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht Vleuten De Meern. De eerste afspraak is altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Vleuten
  • 13 november 2018

Situatie

  • Volgende woning kopen

Wil je graag persoonlijk advies?

Maak een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht Vleuten De Meern

Te klein huis door gezinsuitbreiding: verbouwen of verhuizen?

De opties voor meer woonruimte zijn verhuizen of verbouwen. Maar het moet natuurlijk wel financieel haalbaar zijn. Freek Hypotheek vindt voor jou de oplossing.

Voorbehoud van financiering en jouw hypotheek

Sommige kopers kiezen ervoor een bod te doen zonder voorbehoud van financiering en voorbehoud van de bouwkundige keuring. Is dat verstandig? Je leest het in deze blog van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn.

Verbouwing financieren met je hypotheek

Het voordeel van een verbouwing is dat je de woning helemaal naar jouw wens kan inrichten. Alleen het betekent ook extra kosten. Hoe financier je dit?