Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

In 2024 start de verkoop van nieuwbouwproject Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

Hof van Harmelen fase 1

Fase 1 bestaat uit 26 woningen. Er komen 9 woningen met een woonoppervlakte van 68,8 m², ideaal voor starters of senioren. Daarnaast komen er 17 grotere woningen. Er is de keuze uit vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap en rijwoningen.

Hypotheekadvies over Hof van Harmelen

Freek Hypotheek is de specialist voor nieuwbouwhypotheken in Harmelen. Als je interesse hebt in één van de nieuwbouwwoningen nodigen we je daarom graag uit voor een afspraak. De eerste afspraak is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen, je zit dus nergens aan vast. Maar je schiet er wel veel mee op!

Meer informatie over Hof van Harmelen

In Hof van Harmelen komen eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementen en seniorenwoningen. De woningen worden gebouwd op drie eilanden. Zodat je overal in huis uitzicht hebt op het water. Het plan wordt in verschillende fases gerealiseerd. Op de website hofvanharmelen.nl vind je altijd de laatste stand van zaken.

Advies over jouw nieuwbouwhypotheek in Harmelen

Freek zorgt voor je hypotheek in Harmelen. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Vleuten via onderstaande knop. Je kunt ook eerst even bellen natuurlijk: 030 677 10 90

Geplaatst

  • Vleuten
  • 12 december 2023

Situatie

  • Algemeen

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheekadvies voor Haagstede in Maarssen

Wil je gaan wonen in het nieuwbouwproject Haagstede in Maarssen? Dan is Freek er voor het advies over jouw hypotheek.