Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

Er komt weer een prachtig nieuwbouwproject in de provincie Utrecht: Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren. Want in Hof van Harmelen komen eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementen en seniorenwoningen. De woningen worden gebouwd op drie eilanden. Zodat je overal in huis uitzicht hebt op het water.

Hypotheekadvies over Hof van Harmelen

Freek Hypotheek is de specialist voor nieuwbouwhypotheken in Harmelen. Als je interesse hebt in één van de nieuwbouwwoningen nodigen we je daarom graag uit voor een afspraak. De eerste afspraak is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen, je zit dus nergens aan vast. Maar je schiet er wel veel mee op!

Meer informatie over Hof van Harmelen

Het plan wordt in twee fases gerealiseerd. In de eerste fase worden 69 woningen gebouwd. De verkoop start in het derde kwartaal van 2023. Op de website hofvanharmelen.nl leest u altijd de laatste stand van zaken.

Advies over jouw nieuwbouwhypotheek in Harmelen

Freek zorgt voor je hypotheek in Harmelen. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Vleuten via onderstaande knop. Je kan ook eerst even bellen natuurlijk: 030 677 10 90

Geplaatst

  • Vleuten
  • 14 maart 2023

Situatie

  • Algemeen

Jouw hypotheek voor Bellevue Utrecht

Nu in de verkoop in Utrecht Leidsche Rijn: Bellevue. Een duurzaam nieuwbouwproject met 163 koopappartementen.

Magazine Freek Utrecht voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Utrecht magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Is jouw financiële buffer groot genoeg?

Bij veel huishoudens kan een onverwachte rekening en het ontbreken van een buffer ineens voor financiële problemen zorgen. Freek denkt met je mee over hoe je voldoende geld achter de hand houdt.