Jouw hypotheek voor nieuwbouw in Utrecht: Sinfonia en De Veiling

Deze zomer start de verkoop van twee mooie nieuwbouwprojecten in Utrecht. Freek Hypotheek is de specialist voor nieuwbouwhypotheken. Als je interesse hebt in één van de nieuwbouwwoningen nodigen we je daarom graag uit voor een afspraak. De eerste afspraak is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen, je zit dus nergens aan vast. (Maar je schiet er wel veel mee op!)

De Veiling in Leidsche Rijn

Op het voormalige veilingterrein in Utrecht komen 149 nieuwe woningen. De prijzen zijn vanaf € 395.000 v.o.n. voor de woningen in De Veiling. De ligging is gunstig, want vlak bij Leidsche Rijn Centrum. In de directe omgeving ligt ook het station Utrecht Leidsche Rijn, met een rechtstreekse verbinding met Utrecht Centraal. De verkoop start op 17 juli 2019.

Sinfonia in Nieuw Oost

Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Op een toplocatie tussen Utrecht Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal wordt project Sinfonia gerealiseerd. Twee woonblokken met in totaal 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen. Sinfonia ligt op wandelafstand van Leidsche Rijn Centrum waar je alles binnen handbereik hebt. Een groot aanbod aan winkels, leuke cafés, restaurantjes en koffietentjes. De verkoop start op 11 juli 2019.

Advies over jouw nieuwbouwhypotheek

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Vleuten
  • 5 juli 2019

Situatie

  • Algemeen

Persoonlijk advies over jouw hypotheek voor De Veiling of Sinfonia in Utrecht

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor. Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droomwensen.

Jouw hypotheek voor Bellevue Utrecht

Nu in de verkoop in Utrecht Leidsche Rijn: Bellevue. Een duurzaam nieuwbouwproject met 163 koopappartementen.

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

Er komt weer een prachtig nieuwbouwproject in de provincie Utrecht: Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

Magazine Freek Utrecht voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Utrecht magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!