Magazine Freek Hypotheek Utrecht oktober 2020

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2020 is nu verschenen. Met weer veel tips voor jouw hypotheek. Want waarschijnlijk ben je hier niet dagelijks mee bezig, maar wij wel. De belangrijkste ontwikkelingen houden we bij in onze digitale nieuwsbrief en in dit magazine.

Open het magazine van Freek Hypotheek Utrecht via deze link!

Overdrachtsbelasting: gunstige maatregel voor starters?

Vanaf 2021 is er vijf jaar lang een tijdelijke vrijstelling van de overdrachtsbelasting voor starters en jonge doorstromers. Voor particuliere beleggers gaat deze belasting juist omhoog: van 2% naar 8%. Daarmee wil het kabinet het opkopen van panden door beleggers indammen. In het artikel over deze vrijstelling lees je alles over de nieuwe maatregel.

Hypotheekrenteaftrek weer ter discussie

Laait de discussie over het versneld afbouwen van de hypotheekrenteaftrek opnieuw op? In politiek Den Haag wordt daar al wel over gesproken. In ons artikel over de afbouw hypotheekrenteaftrek lees je hoe hypotheek renteaftrek werkt, hoe deze wordt afgebouwd en wat de idee├źn over een versnelde afbouw zijn.

Stel jouw hypotheekvraag aan Freek

Welke hypotheekvraag je ook hebt, we helpen je graag. Kom eens bij ons langs of maak een afspraak. Onze contactgegevens vind je op www.freekhypotheek.nl/utrecht

Geplaatst

  • Vleuten
  • 6 oktober 2020

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheekadvies voor Haagstede in Maarssen

Wil je gaan wonen in het nieuwbouwproject Haagstede in Maarssen? Dan is Freek er voor het advies over jouw hypotheek.

Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.