Magazine Freek Hypotheek Utrecht oktober 2020

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2020 is nu verschenen. Met weer veel tips voor jouw hypotheek. Want waarschijnlijk ben je hier niet dagelijks mee bezig, maar wij wel. De belangrijkste ontwikkelingen houden we bij in onze digitale nieuwsbrief en in dit magazine.

Open het magazine van Freek Hypotheek Utrecht via deze link!

Overdrachtsbelasting: gunstige maatregel voor starters?

Vanaf 2021 is er vijf jaar lang een tijdelijke vrijstelling van de overdrachtsbelasting voor starters en jonge doorstromers. Voor particuliere beleggers gaat deze belasting juist omhoog: van 2% naar 8%. Daarmee wil het kabinet het opkopen van panden door beleggers indammen. In het artikel over deze vrijstelling lees je alles over de nieuwe maatregel.

Hypotheekrenteaftrek weer ter discussie

Laait de discussie over het versneld afbouwen van de hypotheekrenteaftrek opnieuw op? In politiek Den Haag wordt daar al wel over gesproken. In ons artikel over de afbouw hypotheekrenteaftrek lees je hoe hypotheek renteaftrek werkt, hoe deze wordt afgebouwd en wat de idee├źn over een versnelde afbouw zijn.

Stel jouw hypotheekvraag aan Freek

Welke hypotheekvraag je ook hebt, we helpen je graag. Kom eens bij ons langs of maak een afspraak. Onze contactgegevens vind je op www.freekhypotheek.nl/utrecht

Geplaatst

  • Vleuten
  • 6 oktober 2020

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Jouw hypotheek voor Bellevue Utrecht

Nu in de verkoop in Utrecht Leidsche Rijn: Bellevue. Een duurzaam nieuwbouwproject met 163 koopappartementen.

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

Er komt weer een prachtig nieuwbouwproject in de provincie Utrecht: Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

Magazine Freek Utrecht voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Utrecht magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!