Wonen in Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn? Freek regelt je hypotheek!

Rijnvliet wordt een prachtige nieuwe woonwijk in Utrecht Leidsche Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de vele nieuwe woningen? Dan ben je natuurlijk benieuwd of dit ook financieel haalbaar is. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Wij zorgen voor jouw hypotheek voor Rijnvliet.

Over het nieuwbouwproject Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn

Aan de oostzijde van Utrecht Leidsche Rijn, dicht bij de stad, wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Dorps en toch ook stads wonen te midden van groen en water. In de wijk worden diverse natuurrijke plekken ingericht. Je vindt alles over Rijnvliet op deze website.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs Michiel en Raymond weten alles over hypotheken, ook voor nieuwbouw. Ze weten dan ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten voor je nieuwe woning. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Rijnvliet past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Update december 2021: voorinschrijving fase 12B

Rijnvliet gaat verder. In fase 12B van dit project komen 22 woningen in diverse typen: hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen De indicatieve prijzen zijn vanaf € 665.000 v.o.n. De voorinschrijving van fase 12B start op donderdag 20 januari 2022 om 12.00 uur. Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken krijg je voorrang tijdens de toewijzing.

Geplaatst

  • Vleuten
  • 23 december 2021

Situatie

  • Algemeen

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor Rijnvliet?

Maak een vrijblijvende afspraak. Als je wilt kunnen we ook in de avonduren afspreken! Bel 030 - 677 10 90, stel je vraag hieronder online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheekadvies voor Haagstede in Maarssen

Wil je gaan wonen in het nieuwbouwproject Haagstede in Maarssen? Dan is Freek er voor het advies over jouw hypotheek.

Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.