Zomeractie: € 750 korting bij Freek Hypotheek Utrecht

Wil je deze zomer jouw hypotheek oversluiten en profiteren van de lage hypotheekrente? Doe dan mee aan de zomeractie van Freek Hypotheek Utrecht en bespaar op je hypotheek. Als je vóór 1 september 2018 je hypotheek bij ons oversluit, profiteer je van € 750 zomerkorting. Je betaalt dan geen € 2.500, maar slechts € 1.750.

Waarom is mijn hypotheekrente nog zo hoog?

Betaal je nog steeds te veel hypotheekrente ? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben een hypotheekrente die veel hoger ligt dan wat tegenwoordig wordt aangeboden. Waarschijnlijk is er voor jou ook kans om je hypotheekrente en dus je maandlasten te verlagen!

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Twijfel je tussen jouw hypotheek oversluiten, rentemiddeling, of toch maar even wachten? Dan is het altijd verstandig om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Bij Freek Hypotheek Utrecht is het eerste oriëntatiegesprek zonder kosten. Bel 030 – 677 10 90 om een afspraak te maken of ga naar freekhypotheek.nl/utrecht om online een afspraak te maken.

Lenteactie: onafhankelijk hypotheekadvies voor € 1.750

Wacht niet te lang, want de kans bestaat altijd dat de rentes omhoog gaan. Dan wordt besparen op jouw hypotheek een stuk lastiger. Om je over de streep te trekken geldt bij Freek Hypotheek Utrecht tijdens de zomer een speciaal actietarief. Voor € 1.750 krijg je een compleet en onafhankelijk hypotheekadvies. Een korting van maar liefst € 750, die nog hoger is als je kijkt naar de tarieven van andere onafhankelijke hypotheekadviseurs. Want daar ligt de prijs voor hypotheekadvies vaak rond € 3.000.

Geplaatst

  • Vleuten
  • 14 juni 2018

Situatie

  • Algemeen

Gebruik maken van de zomeractie?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheekadvies voor Haagstede in Maarssen

Wil je gaan wonen in het nieuwbouwproject Haagstede in Maarssen? Dan is Freek er voor het advies over jouw hypotheek.

Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.