Duurzaam wonen in De Laakse Tuinen in Vathorst

De Laakse Tuinen


In de Noordwest hoek van Vathorst wordt de nieuwe woonwijk “De Laakse Tuinen” ontwikkeld. De woningen en de vrije kavels zullen in verschillende fasen in de verkoop gaan. Deze fasen zijn verdeeld in projecten (Tuin 1 t/m 21).

Ligging

Hoewel er momenteel nog druk ontworpen, getekend en gerekend wordt aan De Laakse Tuinen, is een ding zeker. Hier verrijst een afwisselende nieuwe wijk, die de sfeer oproept van de de Tuinweken uit de jaren ’30. Mooie lange singels en lanen met veel en divers groen en water (Kleine Eem, Binnenlaak en Laak), wat garant staat voor een prachtige nieuwe woonwijk.

Duurzaam

De Laakse Tuinen wordt gasloos aangelegd en daarmee is deze nieuwe wijk voorbereid op een groene toekomst, waarbij ze zoveel mogelijk energie opwekken met zonnepanelen en zo de CO2-uitstoot gereduceerd wordt.

Start verkoop

De verkoop van De Laakse Tuinen ‘Tuin 1 en 2’ start in het 2e kwartaal van 2019. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt. De eerste ontwerpen van de woningen en appartementengebouwen zijn sinds 14 februari te bekijken.

Op donderdag 7 maart tussen 19.00 en 20.30 uur is in het informatiecentrum (i-Centrum) in Vathorst een informatieavond. Het betreft een inloopavond en is geen start verkoop.

Adres i-centrum: Veenslagen 2, te Amersfoort.

Advies over jouw nieuwbouwhypotheek? Kom langs bij Freek!

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Amersfoort. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Wil je graag persoonlijk advies over jouw nieuwbouwhypotheek?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.