Hypotheek oversluiten in Bodegraven?

Zijn je woonlasten hoog? Je hypotheek oversluiten levert je dan waarschijnlijk veel op. Freek Hypotheek Bodegraven helpt je hier graag mee. Maak daarom snel een afspraak.

Lage rente bij hypotheek oversluiten

Omdat de rentestand nog steeds erg laag is, kan je door je hypotheek oversluiten flink besparen op jouw maandlasten. Let wel op: de rente lijkt in 2022 weer omhoog te gaan. Wacht dus niet te lang.

Welke kosten zijn er bij het oversluiten van je hypotheek?

Oversluiten betekent eigenlijk dat je een nieuwe hypotheek afsluit voor jouw bestaande woning en dat de huidige hypotheek stopt. Hier zijn kosten aan verbonden van de adviseur en de aanbieder. Hou er ook rekening mee dat bij het oversluiten een boete in rekening gebracht kan worden. Het voordeel is dat  de boeterente bij je hypotheek oversluiten fiscaal aftrekbaar is.

Verhuizen is vaak ook een optie

Door de krapte op de woningmarkt in (de omgeving van) Bodegraven is jouw woning waarschijnlijk snel en voor een goede prijs verkocht als je hem te koop zet. Als je een andere woning op het oog hebt, kan verhuizen nu dus  voordelig uitpakken.

Rentemiddeling en jouw hypotheek

Rentemiddeling is een andere mogelijkheid om jouw maandlasten te verlagen. Dit doe je door de rente van jouw hypotheek om te zetten naar een nieuw, lager rentepercentage. Bij rentemiddeling breek je je huidige rentevaste periode open. Je krijgt vervolgens een nieuwe rentevaste periode. Als je wilt oversluiten, kijkt Freek ook naar deze mogelijkheid.

Advies over je hypotheek oversluiten? Maak een afspraak met Freek in Bodegraven

Freek Hypotheek helpt je graag jouw hypotheek te verbeteren en jouw maandlasten te verlagen. Meestal is de besparing groter dan vooraf werd verwacht. Maak dus een afspraak met Freek Hypotheek in Bodegraven.

Wil je graag persoonlijk advies over hypotheek oversluiten?

Maak een afspraak bij ons op kantoor. Dat kan via direct via de afspraakmodule op deze website, maar bellen (0172 61 79 07) of mailen (bodegraven@freekhypotheek.nl) kan natuurlijk ook.