Hypotheek voor senioren in Bodegraven

Ook voor senioren is het afsluiten of oversluiten van een hypotheek nog steeds mogelijk. Freek Hypotheek Bodegraven weet waar je op moet letten en brengt de opties helder in beeld. Nieuwsgierig? Maak gewoon eens een vrijblijvende afspraak. Je zit dan nog nergens aan vast.

Freek Hypotheek Bodegraven is de specialist voor senioren

Bereik je binnenkort de pensioenleeftijd en wil je verhuizen of je hypotheek afsluiten? Of ben je al met pensioen? Freek Hypotheek Bodegraven is de specialist als het gaat om een hypotheek voor senioren.

Hypotheek voor senioren, wat is anders?

Ben je 57 of ouder en wil je verhuizen? Dan is een geldverstrekker verplicht om je maximale hypotheek te baseren op je pensioeninkomen. Meestal daalt je inkomen nadat je met pensioen gaat. Dat betekent dus een lager maximaal hypotheekbedrag. Freek houdt hier natuurlijk rekening mee bij het hypotheekadvies.

Hypotheek oversluiten in Bodegraven voor 57-plussers

Betaal je te hoge hypotheeklasten? Dan wil je die natuurlijk graag verlagen. Dat kan bijvoorbeeld door de hypotheek over te sluiten. Maar ook hier zit het verwachte inkomen na pensionering soms in de weg. De inkomenseis verhindert dat je een nieuwe, goedkopere hypotheek kan afsluiten. Freek helpt je zoeken naar een geschikte oplossing.

Meer mogelijkheden Nationale Hypotheek Garantie voor senioren

De acceptatienormen voor een NHG-hypotheek zijn verruimd. Geldverstrekkers werken mee aan maatwerkoplossingen voor ouderen, omdat de hypotheken gegarandeerd worden door de NHG. Dat betekent wel dat de maatwerkoplossing alleen geschikt is voor hypotheken tot het maximumbedrag dat met NHG beschikbaar is.

Advies van Freek in Bodegraven

Wil je ook advies over een hypotheek voor senioren? Maak dan een afspraak met één van de hypotheekspecialisten van Freek in Bodegraven. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Maak een afspraak en kom langs bij Freek. Je zit dan nog nergens aan vast, want het eerste gesprek is altijd gratis.