Freek Hypotheek Freek OpZeker Hypotheek Arnhem

Freek OpZeker Hypotheek Arnhem

Snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Met de Freek OpZeker Hypotheek heb je een kort – en soms helemaal geen – financieringsvoorbehoud nodig, zodat jij snel kunt toeslaan. Klinkt goed, toch? Neem contact op met Freek, zodat we snel aan de slag kunnen.

Neem contact op

Compleet hypotheekdossier voor je een bod doet

Het kopen van een huis hoort een feestje te zijn, zeker met de historisch lage rente van dit moment. Maar in deze onzekere tijden, waarin we nog altijd te maken hebben met een krap aanbod en stijgende prijzen, is het dat lang niet altijd zo. Omdat je eigenlijk niet zeker weet óf je wel toe kan slaan. Met Freek ga je OpZeker. Samen met jou maken wij vooraf je hele dossier op orde. Zo weet jij precies wat je kan bieden als je eenmaal verliefd bent geworden op een woning.

Aan álles is gedacht

Samen met jou kijken we naar alle zaken die invloed hebben op jouw financiering. Dat omvat natuurlijk je maandelijkse inkomen en je gewenste lasten, maar we gaan nog een paar stappen verder. We kijken naar jouw beschikbare eigen middelen, eventuele (DUO-)schulden en pensioen. Tot in detail rekenen we jouw gehele financiële situatie door, zodat je met zekerheid een bod kunt doen.

Hoe werkt de Freek OpZeker Hypotheek?

1. We voeren een intakegesprek. Zo leren we elkaar kennen en stemmen we af wat wij van jou nodig hebben
2. Op basis van jouw documenten stellen we een compleet dossier samen.
3. We berekenen jouw maximale hypotheek en maandlasten.
4. Jij krijgt een berekening die veel meer is dan een indicatie; dat geeft je zekerheid waarmee je snel toeslaat!

Specifiek voor jou

We houden rekening met jouw specifieke situatie. Want als je een bedrijf hebt, moet je aan andere zaken denken dan wanneer je in loondienst bent. En iemand die al een huis heeft, moet andere acties ondernemen dan iemand die voor het eerst een hypotheek aanvraagt. Doordat wij al die zaken stap voor stap, samen met jou doorlopen, heb jij straks je complete dossier gereed vóórdat je een bod doet. Zodat jij weet wat je kunt bieden én ervan verzekerd bent dat je dat ook kan betalen. Dan is het echt veel leuker om eindelijk een bod te doen op je droomhuis.

De Freek OpZeker Hypotheek aanvragen

Weten hoe zeker jij kan bieden met de Freek OpZeker Hypotheek?
Vul je gegevens hieronder in, dan nemen wij snel contact met je op.

Contact - Freek OpZeker Hypotheek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.