Het verschil tussen een oriënterend gesprek en een adviesgesprek. Bij Freek is het lekker duidelijk.

Stel al je vragen in een gratis oriënterend gesprek

Als je van plan bent om een woning te kopen, dan komt daar veel bij kijken. Iedereen heeft daar vragen over. Daarom ben je bij Freek altijd van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Daarin geven we antwoord op je vragen, leggen we uit hoe het afsluiten van een hypotheek werkt en vertellen we hoe Freek je daarbij helpt. Zo win je makkelijk in een keer al je informatie in. Als je wilt, bewaren we je gegevens in jouw klantmap. Dat is wel zo handig bij een eventueel volgend gesprek. De keuze is helemaal aan jou. Het gesprek kost je trouwens niets.

Goed gevoel? Check!

Heb je na afloop een goed gevoel bij Freek en wil je dat wij je gaan helpen bij je hypotheek? Dan onderteken je een ‘opdracht tot dienstverlening’. Dit is een document waar precies in staat wat we voor je gaan doen en tegen welk tarief. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Plus: je hebt de zekerheid dat onze werkzaamheden voldoen aan de wettelijke eisen.

Verdieping in het adviesgesprek

In het adviesgesprek gaat Freek jóu veel vragen stellen. We verdiepen ons echt in je: wie ben je, wat wil je? In deze fase is het wél van belang dat je persoonlijke informatie met ons deelt. Want op basis van de informatie die je in dit adviesgesprek geeft, gaan we aan de slag en zoeken we uit wat voor jou de best passende hypotheek is. We vergelijken tarieven, maar zeker ook de voorwaarden. Zo komen we tot een echt persoonlijk advies over jouw hypotheek.

Extra gemak: Freek zorgt voor je hypotheek

Sinds onze oprichting hebben we één doel: jou van A tot Z begeleiden bij jouw hypotheek. Anders dan de gemiddelde hypotheekadviseur houdt Freek dan ook de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je. Want je hypotheek moet natuurlijk wel meebewegen met jouw leven. Zo zorgt Freek voor je hypotheek. Makkelijk en lekker duidelijk. Dat is Freek.

Wil jij je oriënteren op een hypotheek of een persoonlijk hypotheekadvies?

Maak dan een afspraak met Freek bij jou in de buurt