Freek Hypotheek Hypotheekadvies woning verbouwen

Hypotheekadvies woning verbouwen

Freek rekent en regelt

Wil jij je woning verbouwen? Dan is het meestal mogelijk om de verbouwing te financieren met je hypotheek, bijvoorbeeld met een bouwdepot. Wat precies mogelijk is, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Ga daarom met Freek om de tafel. Plan een afspraak in of stel je vraag online.

 

Verbouwingen die je woonplezier vergroten en je woning meer waard maken

Met een verbouwing kan je de woonoppervlakte vergroten. Een uitbouw in de woonkamer, een nieuwe dakkapel of een compleet nieuwe etage. Een andere mogelijkheid is om de faciliteiten te verbeteren. Bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer. Al deze verbouwingen kosten veel geld, zeker in deze tijd. Freek adviseert je over hoe je deze kosten kan betalen.

Spaargeld gebruiken of extra hypotheek voor verbouwing

Bij kleine verbouwingen raden wij je aan om je eigen spaargeld in te zetten. Zeker als je veel spaargeld hebt, is het voordeliger om een deel van je spaargeld in te zetten voor de verbouwing. Als dat niet mogelijk is, biedt je hypotheek vaak mogelijkheden. Of je verhoogt je bestaande hypotheek (met een bouwdepot), of je sluit een tweede hypotheek af. Wij rekenen voor jou uit wat de beste optie is.

Maak een afspraak met Freek bij jou in de buurt

Alphen aan den Rijn Bodegraven Vleuten
0172 492 947
Kennismaken
Afspraak inplannen
0172 617 907
Kennismaken
Afspraak inplannen
030 677 10 90
Kennismaken
Afspraak inplannen

Freek is jouw hypotheekadviseur

Freek kijk naar jouw financiële positie en wensen en samen vinden we de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelt Freek de administratieve rompslomp, want bij een verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd.

Contact - Verbouwplannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.