Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat volledig of voor het grootste deel uit een vast salaris. Het vaste salaris is marktconform. Ook kan je als medewerker een variabele beloning ontvangen. Deze beloning is gekoppeld aan het behalen van vooraf  vastgestelde doelen en blijft binnen de wettelijk toegestane norm. De variabele beloning hangt af van je functie en de uitslag van je kwaliteitsbeoordeling. We spreken onze medewerkers aan en beoordelen hen op integer, solide en klantgericht gedrag.

Heb je hier vragen over? Laat het weten aan je contactpersoon of jouw betreffende collega bij Freek.

Daarom je hypotheek bij Freek

Eigenlijk is het heel simpel:
Esther

We brachten een bod uit op een huis, dat werd geaccepteerd. Dezelfde week zaten we nog bij Aad van Freek Hypotheek aan tafel. En binnen twee weken was de hypotheek rond. Echt heel snel.

Esther
Klant bij Freek Noordwijk

Jorien van der Putten

Door Raymond en zijn team ben ik zeer goed geholpen. Hij denkt in oplossingen en niet in problemen. Er wordt verder gekeken dan de cijfers. Er is oog voor mij als klant en mijn persoonlijke situatie. Ik ben zeer deskundig en persoonlijk geholpen. Kon met al mijn vragen terecht en kreeg zeer snel antwoord terug. Als er onduidelijkheden waren werd me dit duidelijk en goed uitgelegd. Ik zou Raymond van Hees en Freek Hypotheek aanbevelen.

Jorien van der Putten
Klant bij Freek Alphen aan den Rijn