Jouw hypotheek voor nieuwbouw Park Rijnsoever in Katwijk

Freek helpt jouw woondromen waarmaken

Afspraak maken

Hypotheekadvies voor Park Rijnsoever in Katwijk

In Katwijk begint de verkoop van Park Rijnsoever.

In verband met de coronamaatregelen gaat de verkoop van de eerste fase in Park Rijnsoever, deelplan Glinstering, alleen online van start. Deelplan Glinstering bestaat uit 69 hof- en waterwoningen en 18 twee-onder-een-kapwoning.

Geïnteresseerden kunnen zich via www.parkrijnsoever.nl inschrijven voor een woning. De verkoopdocumentatie, prijslijsten en andere belangrijke documentatie zijn alleen online beschikbaar.

Vanwege de situatie die is ontstaan, is besloten de inschrijfperiode voor de woningen met een week te verlengen. Dit betekent dat geïnterneerden zich tot woensdag 8 april 23.59 uur online kunnen inschrijven door het aanmaken van een persoonlijk account op de website. Dubbele inschrijvingen en niet volledig ingevulde formulieren zijn uitgesloten van inschrijving. De levering van de woning vindt uitsluitend plaats aan degen(n) die op het inschrijfformulier staat/staan vermeld.

Afspraak plannen  Bereken je maximale hypotheek

Hypotheek voor nieuwbouw Park Rijnsoever in Katwijk

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Liever direct contact?

Er is altijd een Freek vestiging bij jouw in de buurt.