Jouw droomwoning in Maanwijk Leusden

Freek helpt jouw woondromen waarmaken

Afspraak maken

Hypotheekadvies voor Maanwijk Leusden

In Leusden is eind september 2020 de verkoop van van het nieuwbouwproject Maanwijk gestart. Een project gelegen in Leusden-Zuid met 120 diverse woningen, waarvan 84 koopwoningen. Je hebt de keuze uit twee-onder-een-kapwoningen (Parkwoningen), laanwoningen en levensloopgeschikte woningen (Hofwoningen). Freek Hypotheek helpt je graag met de aankoop van jouw droomhuis in Maanwijk Leusden.

De voordelen op een rijtje:
• Op loopafstand van winkelcentrum Zuidhoek
• Op loopafstand van basisschool en kinderopvang
• Winkelcentrum de Hamershof op 15 minuten fietsafstand
• Centraal gelegen, nabij uitvalswegen A28, A1 en A12
• Groene omgeving
• Energie neutrale woningen

De verkoop van de woningen is reed gestart en de oplevering van de eerste woningen wordt begin 2022 verwacht.

Dat klinkt goed toch? Maar vóór je je inschrijft voor een van deze woningen, is het verstandig om in kaart te brengen of het ook past binnen jouw financiële mogelijkheden. En daarom heb je Freek Hypotheek. Wij helpen je graag jouw woondromen waar te maken. Dat doen we door eerlijk hypotheekadvies te geven en actief mee te denken over jouw wensen en mogelijkheden.

Hypotheek voor nieuwbouw Maanwijk

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck, vertellen je meer over de mogelijkheden bij energieneutraal wonen en jouw hypotheek. We adviseren je over het nieuwbouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Liever direct contact?

Er is altijd een Freek vestiging bij jouw in de buurt.