Hypotheekadvies voor Vuurvlinderhof in Eindhoven

Freek helpt jouw woondromen waarmaken

Afspraak maken

In Blixembosch in Eindhoven begint de verkoop van Vuurvlinderhof

Op een voormalig schoolterrein in Blixembosch verschijnen 14 stadswoningen (verkoopprijs van € 450.000 tot € 485.000) met drie woonlagen en een achtertuin. De bovenverdiepingen deel je in naar je persoonlijke woonwensen. Bovendien is je privacy beschermd door het vele groen rondom de woningen. En dankzij de zonnepanelen, isolatie en een luchtwarmtepomp (voor koeling én verwarming) leef je bijna energieneutraal. Precies wat je verwacht van duurzame nieuwbouw gericht op maximaal wooncomfort.

Geïnteresseerden kunnen zich via www.vuurvlinderhof.nl inschrijven voor een woning. De plattegrond, het aanbod en veel gestelde vragen zijn ook op deze website beschikbaar.

Hypotheek voor nieuwbouw Vuurvlinderhof

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Liever direct contact?

Er is altijd een Freek vestiging bij jouw in de buurt.