Freek regelt jouw hypotheek voor nieuwbouw Sinfonia in Utrecht

Vind de hypotheek voor de woning van je dromen

Maak een afspraak!

Nieuwbouwhypotheek voor Sinfonia in Utrecht

Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Op een toplocatie tussen Utrecht Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal wordt project Sinfonia gerealiseerd. Twee woonblokken met in totaal 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen. Sinfonia ligt op wandelafstand van Leidsche Rijn Centrum waar je alles binnen handbereik hebt. Een groot aanbod aan winkels, leuke cafés, restaurantjes en koffietentjes.

Dat klinkt goed toch? Maar voor je een bod uit kunt brengen op één van de woningen, moet je in kaart brengen of het ook past binnen jouw financiële mogelijkheden. En daarom heb je Freek Hypotheek. Wij helpen je graag jouw woondromen waar te maken. Dat doen we door eerlijk hypotheekadvies te geven en actief mee te denken over jouw wensen en mogelijkheden.

In het project Sinfonia in Utrecht worden in totaal 50 nieuwbouwwoningen ontwikkeld. Je hebt de keuze uit herenhuizen, stadswoningen en appartementen. De verkoop van de eerste woningen start in de zomer van 2019.

De ruime woningen met unieke gevels zijn in detail uitgewerkt in realistische artist impressions. Bekijk de verschillende woningtypen en bouwnummers op de website van het nieuwbouwproject.

Hypotheek voor nieuwbouw Sinfonia

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Liever direct contact?

Er is altijd een Freek vestiging bij jouw in de buurt.