Freek Hypotheek Vleuten

Wil je een huis kopen of je hypotheek aanpassen? Neem dan contact op met Freek Hypotheek Vleuten. Want wij zijn de adviseur voor Vleuten, Utrecht Leidsche Rijn, Harmelen en De Meern. Je krijgt precies te zien wat voor jou mogelijk en op welke belangrijke zaken je moet letten. En we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek!

Freek is jouw hypotheekadviseur

Freek kijk naar jouw financiële positie en wensen en samen vinden we de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelt Freek de administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd. Wij helpen je bij iedere stap. En dat doen we natuurlijk ook bij ingrijpende levensgebeurtenissen. Bijvoorbeeld als je gaat scheiden of als je (bijna) met pensioen gaat.

Plan direct een afspraak in onze agenda of bel 030 677 10 90 om kennis te maken. Het kennismakings- en adviesgesprek kunnen ook telefonisch of via beeldbellen.

Hypotheek oversluiten in Vleuten

Loopt je hypotheek al wat langer? Dan is de kans groot dat je er niet meer tevreden mee bent. Waarschijnlijk is je rente te hoog. Want de hypotheekrente stond tot een aantal jaren geleden veel hoger. Omdat de rentestand historisch laag is, kan je door je hypotheek oversluiten flink besparen op jouw maandlasten.

Nieuwbouw in Vleuten, Leidsche Rijn en Harmelen

Heb jij een mooie woning op het oog? Dan helpen wij je graag met jouw nieuwbouwhypotheek. Rijnvliet in Leidsche Rijn is een mooi voorbeeld van een nieuwbouwproject waar Freek je graag helpt met jouw hypotheek.

Woning verduurzamen of verbouwen

Wil je duurzamen en energiezuiniger gaan wonen? Dan kan je jouw woning verduurzamen. Freek helpt je met de financiering. Ook voor een verbouwing weten wij precies hoe je hypotheek daarbij kan helpen.

Snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Dan kan met de Freek OpZeker Hypotheek. Je hebt daarmee vaak geen financieringsvoorbehoud nodig. Je kan dus direct toeslaan. Klinkt goed, toch?

Afspreken met Freek Stel je vraag

Contactgegevens

Onze openingstijden

 • Maandag
  9.00 - 17.30
 • Dinsdag
  9.00 - 17.30
 • Woensdag
  9.00 - 17.30
 • Donderdag
  9.00 - 17.30
 • Vrijdag
  9.00 - 17.30

Documenten

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

Koningslinde: hypotheek voor nieuwbouw in Nieuwkoop

Hypotheekadvies nodig voor nieuwbouw De Klub in Nieuwkoop? Dan staat Freek Hypotheek voor je klaar.

Jouw hypotheek voor Bellevue Utrecht

Nu in de verkoop in Utrecht Leidsche Rijn: Bellevue. Een duurzaam nieuwbouwproject met 163 koopappartementen.

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

Er komt weer een prachtig nieuwbouwproject in de provincie Utrecht: Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

Tot welke leeftijd kan ik een hypotheek afsluiten?

Te oud zijn voor een hypotheek, kan dat? Het is bij Freek Hypotheek een veelgehoorde vraag en onterecht een zorg die leeft onder ouderen. In dit artikel geven we het antwoord op de vraag: tot welke leeftijd kan ik een hypotheek afsluiten? Er is geen maximumleeftijd voor het afsluiten van een hypotheek. Wel spelen er […]

Een hypotheek op latere leeftijd: het kan!

Willie (79) en Joke (78) zochten na 52 jaar in hun ruime woning een kleiner, gelijkvloers appartement waar ze nog jarenlang kunnen wonen. Een spannende stap, want kon het echtpaar op hun leeftijd nog wel een hypotheek krijgen? Dankzij de hulp van Freek Hypotheek durfden ze de stap te maken en zijn de financiële zaken […]

Prinsjesdag 2022: 6 highlights voor iedereen die een huis heeft of er een wil kopen

Prinsjesdag 2022. In deze blog delen we 6 highlights voor iedereen die een huis heeft of er een wil kopen.